Taşların Gözbebeği: Elmas

1
Taşların en değerlisi olarak kabul edilen elmaslar takı olarak kullanıldığı gibi diğer taşları kesme aracıda olarak ta kullanılmaktadır. Karbon elementlerinden ilki grafit bir diğeri ise elmastır. Elmas saf bir karbondur ve bunu keşfeden ise bir kimyacı olan Fransız Lavoisierdir. Yüksek ısıya dayanıklı olan elmas bileklik hakkında bu denli teorik bilgileri paylaştıktan sonra kadınlar için hayatta ki yeri ve öneminden bahsedelim.

Dahil olmuş olduğunuz mekanlarda ışıkları dahi kıskandırabilmek için sizlerde elmas gibi ender parçaları üzerlerinizde barındırmak istemez misiniz? En özel anlarınıza şahitlik edebilecek değerde olan bu eşsiz takılar ile sizlerde anlarınızı daha cazibeli hatırlayabilirsiniz.

Maliyetli olan bu hediyeleri varlığı huzur verenlerinize hediye etmek sizlere pekte zor gelmeyecektir. Zira önemli günlerinizin vazgeçilmezi olan bu hediyeler ile o anlar daha net bir şekilde hafızalarınızda yer edinecektir.

En Değerli Taşlardan Olan Elmasların Faydaları Nelerdir?

Kişilikte ki blokajı ortadan kaldırmaya yarayan özellikleri üzerinde bulunduran elmas kolye aynı zamanda birçok taşta olduğu gibi tedavi edici etkileri barındırmaktadır. Bedeni temizleyip kötü etkileri de yok etmekte olan bu değerli taş zihni bütünleştirici gücünü yine bireylerin üzerinde itina ile uygulamaktadır.

Bolluk ve saflığın bir simgesi haline gelen değerli taşların göz bebeği olan elmaslar aynı zamanda sadakatin simgesidir. Taşıyana başarı getirdiğine inanılan bu taşların bir diğer özelliği ise cesaret sergilemesidir.

Bizler ise Altınplaza olarak, sizleri hayallerinize bir adım daha yaklaştırabilmek adına günlük trendleri ve yine bireylerin taleplerini araştırmakta ve buna uygun bir çeşitlilik geliştirmekteyiz. Sizlerde elmas takılar ile sevdiklerinizi daha mutlu etmek ister iseniz sitemizi inceleyebilir ve birbirinden zengimn modeller ile gönüllerde taht kurabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

1 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

  1. Şahane! Çok güzeller kesinlikle bu siteyede göz atmanızı tavsiye ederim. siteye git

    YanıtlaSil

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Yorum Gönder

buttons=(Kabul Et !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
To Top
Bumerang - Yazarkafe