Dalgalı Saç Modelleri

0

2011 uzun dalgalı saç modelleri , kibar, elegan ve geleneksel görünüşlü modellerdir. Bu saç stillerini düşün, balo ya da bunlar gibi resmi etkinliklerde kullanabilirsiniz. Bu saç stillerinin çoğu kolay idare edilebilirlerden katlı görünümlere kadar değişirler, bu saçın kesimiyle ilgilidir.
Tasarımlar saçın kısa bölgelerinde daha farklı oalbilir; kahküller gibi yüzün şeklini değiştiren ya da kısa katlar gibi hacim veren modeller uygulanabilir. Organik dalgalar katlara iyi tepki verirler ve bu saçları tasarlamak daha kolaydır. Dalgalar bigudilerle ya da maşa gibi aletlerle sağlıklı bir şekilde yaratılabilir. Doğal dalgalar tasarımda biraz daha iş çıkarabilirler, çünkü kesim tekniği, tasarımı taşıma kapasitesi gibi etmenler de önemlidir.
Rocker dalgaları eğer iyi aletleri kullanıyorsanız kolayca yapılabilir. İlk önce, saçınıza saçtaki yağları emecek kadar şekillendirici krem uygulayın.
Daha sonra, az miktarda losyonu elinizin içinde ısıtın. Fazla miktarda kullanırsanız saçınız daha düşük olur. Sprey yardımıyla yukarıya doğru kaldırın. Carmabide peroxide jel kullanabilirsiniz. Eğer saçınızın fazla bukleli olmasını istemiyorsanız bu jeli fazla kullanmayın.
✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

buttons=(Kabul Et !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
To Top
Bumerang - Yazarkafe