Heliocare ürünleri

0
Heliocare markası doğal özlerden oluşturulan bileşenler kullanılarak güneşin zararlı ışınlarına karşı koruma kalkanı olan ürünler geliştirmektedir. Heliocare markası bunun yanında da cildi bronzlaştıran ürünleri de özenle formüle ederek hazırlamaktadır. Heliocare markasının uzun zaman süren Ar-ge çalışmaları sonucuyla beraber hazırlamış oldukları ürünler Fernblock teknolojisini kullanılarak üretilmektedir. Ürünün formüllerinde bitki özlerine yer vermek markanın olmazsa olmazlarındandır.

Heliocare ürünlerinde güneşin UVA ve UVB ışınlarına karşı cildi koruma altına almaya yardımcı olmakta olan güneş koruyucu geniş ürün yelpazesi bulunmaktadır. Bunların dışında da farklı koruma faktörlerine sahip olan alternatifler de bulunmaktadır. Markanın en büyük, en ayrıcalıklı ve en öne çıkan özelliği ise farklı cilt tonlarına hitaben özel olarak ürünler formüle ediyor olmasıdır. Heliocare markası bütün farklı cilt tonlarına sahip olan kişileri ayrı ayrı düşünerek onlara özel ürünler üretmektedir. Örneğin buğday tenli ve açık tenli olan kişiler, ten rengi ile uyumlu bronzlaştırıcı ürünler kullanarak çok daha fazla ve çok daha doğal bir bronzluk elde edebilirler.

Heliocare markasında yeşil çay ekstresi ve eğrelti otu ekstresi gibi cildi beslemekte olan bileşenler yer almaktadır. Bu bileşenler Heliocare ürünlerinin içerisinde yer aldıkları için ürünleri kullanırken cildin doğal savunmaya karşı olan mekanizmasını da güçlendirmeye yardımcı olabileceksiniz. Heliocare ürünlerinin antioksidan etkisi de bulunmaktadır.

Heliocare ürünleri dermatoloji ve güneşten korunma ürünleri adı altında şöhrete sahip olan bir İngiliz firması tarafından yönetilmekte ve üretilmekte olan bir markadır. Heliocare ürünlerini diğer markalardan ayıran en ciddi ve önemli özellik ise patentli Fernblock sisteminin olmasıdır. Bu sistem sayesinde Heliocare krem, jel compact formdaki güneş ürünleri ile cildinizi güneşin zararlı ışın ve olumsuz etkilerinden, yaşlanmadan, erken kırışıklıklardan ve cilt olumsuzluklarından da korumaktadır. Heliocare ürünleri cildinize bakım yapma özelliğini de gururla taşımaktadır. Heliocare Spf 50, Spf 90 güneş koruma faktörüne kadar güneş koruyucu ürünler üretmektedir. Hem krem, hem jel hem de compact pudralar şeklinde ürünleri bulunmaktadır.

Heliocare Ultra Protection Krem Spf 90 UVB-UVA ürününü incelemek gerekirse ürünün etki alanı güneşten korumadır. Ürünün kullanımına uygun olan cilt tipleri ise kuru, normal ve hassas ciltlerdir. Bu ciltlerde maksimum koruma faktörü sağlamaktadır. Cildinizi gün boyunca da güneşin cildimize ulaştırmış olduğu zararlı ışınlarından dolayısıyla zararlı etkilerinden mükemmel derece de korumaktadır. Heliocare ürününün eşsiz formülü sayesinde de içeriğinde gelişmiş fiziksel ve kimyasal koruyucu filtreler bulunmaktadır. Bunun amacı da cildinizi güneş ışınlarından kaynaklanmakta olan foto yaşlanmadan korumaktır. Yüksek etkenlere sahip doğal bitki özleri içeriği sayesinde de derinin savunmasını başarı ile güçlendirmektedir. Heliocare ürünleri antioksidan özelliğine sahip ürünlerdir. Cildinizi son derece başarılı bir şekilde rahatlatırken cildinizin konforunu da arttırmaktadır. Ürün cildinizin yüzeyinde kesinlikli bir kalıntı bırakmamaktadır. Cilt tarafından sürüldüğü andan itibaren kolayca emilmektedir. Non komojenik bir üründür. Ürünü güneşe maruz kalmadan hemen önce temizlemiş olduğumuz cildimize yeterli miktarda masaj yapar gibi yüzümüze uygulamamız gerekmektedir. Heliocare ürününü her sabah uygulamamız gerekmektedir. Fakat gün içerisinde gerektiğini düşündüğümüz zamanlarda da uygulamamızı tekrar edebilir kremimizi tazeleyebiliriz.

Heliocare ürünlerinden olan compact pudralar da bütün cilt tiplerine göre hazırlanmaktadır. Cilt tipinizin kullanımına uygun olarak kapatıcı özellik içeren bir güneş koruyucudur. Cildinizi güneşin zararlı ışınlarından korurken aynı zamanda cilt kusurlarınızı da gizleyerek cildinizde güzel bir görüntü oluşturmaktadır. Zengin bileşimleri sayesinde de foto yaşlanmanın önüne geçmekte olan bir Heliocare ürünüdür. Cildinizi son derece nemlendirirken nem kaybının da önüne geçmektedir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

buttons=(Kabul Et !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
To Top
Bumerang - Yazarkafe