Dudak Dolgunlaştırıcı Rujlar Nelerdir?

0
İnce dudaklara sahip olan kadınlar dudak dolgunlaştırıcı ruj sayesinde, ince olan dudaklarını olduğundan daha dolgun gösterebilmektedir. Kadınsı bir ifade için gerekli olan dolgun dudaklara sahip olmak, artık çok kolaydır. Doğal çözümler için dudak dolgunlaştırıcı ruj çeşitlerini tercih edebilirsiniz.

Dudak Dolgunlaştıran Ruj Markaları Hangileridir?

Piyasada çok sayıda ruj markası bulunmaktadır. Dudaklarınızın dolgun gözükmesini istiyorsanız; Lipojen Kolajen dudak dolgunlaştırıcı ruju ya da Sally Hansen c vitaminli dolgunlaştırıcı ruj çeşitlerinden bir tanesini tercih edebilirsiniz. Bu ruj çeşitlerinden dudak rengi ruj ya da açık ve koyu tonları dudağınıza uygulayabilirsiniz. Hem dudakları dolgunlaştıran hem de güneşin zarar verici etkilerinden dudaklarınızı koruyan dolgunlaştırıcı rujları eczanelerde ya da internet alışveriş sitelerinde bulabilirsiniz.

Mat Ruj Özellikleri Nelerdir?

Kadını daha modern gösteren mat ruj kullanıldığında dudaklar çok daha pürüzsüz gözükmektedir. Dudaklarınızın daha güzel ve pürüzsüz görünmesi için dudak çizgilerinizi belirginleştirmeniz de oldukça önemlidir. Diğer ruj çeşitlerinde göre kullanımı daha zor olmasına rağmen mat ruj dudakları oldukça çekici ve güzel gösterir.

Koyu tenli kadınların mutlaka koyu bir dudak rengi ruj seçmesi gereklidir. Esmer kadınlarda açık tonlu dudak rengi rujlar, dudakları oldukça yapay göstermektedir. Oysa dudak rengi ruju kullanmanın esas amacı, dudakları canlı göstermektir. Bu nedenle ten renginizle uyumlu olan bir dudak rengi tonu seçmelisiniz. Açık tenli kadınlar mat dudak rengi rujları tercih edebilirler. Zaten ten renkleri de açık olduğu için açık tonlu mat rujlar dudaklarında yapay durmamaktadır.

Doğallıktan ya da doğal gözükmekten yanaysanız, makyajınızda da doğal görünmeye önem vermelisiniz. Ten renginize uyumsuz tonlardaki mat rujlardan ya da dudak rengindeki rujlardan olabildiğince uzak durmalısınız. Bu şekilde makyaj uygularsanız, doğal görünümlü, yapaylıktan uzak ve gerçek görünen güzelliği yakalayabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

buttons=(Kabul Et !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
To Top
Bumerang - Yazarkafe