2017 Yazının En Trend Olan Damatlık Modelleri

0
Her yaz olduğu gibi bu yazda birçok düğün organizasyonu gerçekleşmiş ve bazı gelinlik ve damatlık modelleri ön plana çıkmıştır. Birçok kişinin yeni bir hayata adım attığı bu özel günde giyilen kıyafetler en öne çıkan ve dikkat çeken detay olmuştur. Özellikle erkek modasını takip edenlerin ve ileride evlenme planı olan erkeklerin bu yaz giyilen trend takım elbise modellerine bir göz atmaları tavsiye edilmektedir. Bu tarz popüler olan modellerin incelenmesi 2018 yaz sezonu düğünleri için bir fikir oluşmasına yardımcı olacaktır. 2017 yazında birçok damat adayının tercih ettiği en popüler damatlık modelleri aşağıdaki gibidir.

Bordo siyah smokin damatlık modelleri

Bordo bu senenin en trend renklerinden bir tanesi olmuştur. Bordo takım elbise ve smokin modellerinin sıklıkla tercih edildiği 2017 yazında en çok giyilen damatlık modeli bordo siyah smokin damatlıklar olmuştur. Smokin, bir damat için en ideal olan damatlık modelidir. Model anlamında çok büyük değişiklikler göstermeyen smokinlerin yalnızca renklerine farklılıklar görülmektedir. Papyon ve kuşak ile kombinlenen bu smokin modelinin ceket kısmı bordo, diğer detayları ise siyahtır. Bu tarz smokinlerde kullanılan en popüler papyon ve kuşak rengi siyah olacaktır. Geneli bordo olan smokin modelinin siyah ile kombin yapılması etkileyiciliğini arttırmış ve bu yönü ile birçok damat adayının ilgisini çekmeyi başarmıştır.

Lacivert dokulu takım elbiseler

Bu senenin öne çıkan bir diğer özelliği ise dokulu kumaşlardır. Daha kaliteli ve şık duran bu kumaşlar damatlık modellerinden sıklıkla kullanılmıştır. 2017 yazında bordo smokinlerden sonra tercih edilen en popüler damatlık modeli bu tarz dokulu kumaşlara sahip lacivert takım elbiseler olmuştur. Takım elbise mantığı smokinlerden biraz daha farklıdır. Bu damatlık modellerinde kuşak ve papyon takımı yerine yelek ve kravat uyumu sergilenecektir. Bu yönü ile oldukça tercih edilen klasik model damatlıklarda en öne çıkan renk siyah değil lacivert olmuştur. Bu sayede giyilen damatlık, davetlilerin giydikleri takım elbiselerden ayrılacaktır.

Saten ve parlak olan smokin modelleri

Bu yaz en trend olan sonuncu damatlık modelleri parlak olan saten damatlıklardır. Bu damatlıkların her rengi üretilebilmektedir. Parlak ve gösterişli duran saten kumaş ile yapılan bu damatlıklar en özel günde en özel damatlığın giyilmesine yardımcı olacaktır. Saten kumaş kullanımı zor bir kumaştır. Fakat buna rağmen çok tercih edilmesinin sebebi damatlığa farklı ve şık bir hava katıyor oluşudur.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

buttons=(Kabul Et !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
To Top
Bumerang - Yazarkafe