Kadınlara Güzellik Önerileri

0
Yüz Güzelliği Olmazsa Olmaz!

Kadınlar her haliyle güzeldir yalnız bakımlı bir cilt, dolgun dudaklar ve saçlar her zaman daha ilgi çekici bulunmuştur. Yüz bir kadının ilk ilgi çeken bölgesidir. Ardından göğüsler, kalçalar, beller ve saçlar erkekler tarafından merak edilen ve ilgilenilen bölgelerdir. Fakat bir erkek tüm bunların yanında kadındaki ten rengine ve bu rengin kendisine uyumuna bakar. Tenin özellikle de yüzün net, temiz, pürüzsüz olması kadınlar içinde oldukça önemlidir.

Yüz masum bir görüntü için lekesiz olmalıdır. Fakat birçok kadın cilt lekelerinden mustariptir. Cilt uzmanları tedaviye başlamadan önce daima cildin bu lekelerini giderebilecek leke kremi önerir. Mesela sivilce rahatsızlığı olan kişiler için doktor öncelikle ciltteki lekeleri yok eden bir tedavi uygulayacaktır.

Siyah nokta giderici birçok doğal yöntem olmasının yanında çeşitli kremler, losyonlar kadınların vazgeçilmezleri arasındadır. Siyah nokta denilince çirkin yağ bezelerinin özellikle burun ve alın çevresinde yoğunlaştığı akla gelir. Bu yağ bezecikleri çoğunlukla makyajı temizlenmeyen kirli ciltlerde ya da yağ oranı fazla olan ciltlerde görülür. Oldukça rahatsız edici olmasının yanında el ile kurcalandığında yüzün tamamına yayılabilir. Limon, sirke karışımı hazırlanan bir takım yöntemlerle bu siyah noktalar yok edilmeye çalışılsa da her zaman kesin sonuç olmayabilir. Yüzün estetik ve kibar görünmesi için lekelerin giderilmesi ve siyah noktaların azaltılması gerçekten etkili olacaktır.

Yüzde Gözden Sonra Dudaklara Bakılır!

Her insan gözlerin en ilgi çekici organ olduğunu dile getirir. Yalnız dudaklar daima kullanılan, hareketli bir yapı olduğu için rengi, şekli oldukça önemlidir. Eğer ince dudaklı bir kişiyi dinliyorsanız, dudaklarına bakmamaya çalışırsınız. Bunun sebebi o anlık daha güzel bir objeye bakma eğilimidir. Fakat karşınızdaki kadının dolgun ve renklendirilmiş dudakları her harekette daha ilgi çekici olur. Orta halli dudaklara sahip kişiler dudak dolgunlaştırıcı kullanarak bu konu hakkında kendilerini kötü hissetmezler. Öyle dudak dolgunlaştırıcı rujlar ve kremler vardır ki ince dudaklar tarih olur. Ayrıca dolgun dudaklar bazı estetik ameliyatlar dışında dudak bölgesine uygulanan egzersizler ile o bölgedeki dokular uyarılarak yeni bir görünüm oluşturulabilir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

buttons=(Kabul Et !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
To Top
Bumerang - Yazarkafe