Ofis Mobilyaları ve Ofis Duvar Dekorasyonu Uyumu

0
Ofis dekorasyonlarının çalışanların verimi üzerindeki etkisi tartışılmaz bir gerçektir. Bu nedenle ofis dekorasyonlarında tercih edilen mobilyaların ve aksesuarların çalışanların verimini artıracak ve rahat çalışmasını sağlayacak şekilde olması gerekmektedir. Kişilerin evlerinden çok ofislerinde vakit geçirdiği düşünüldüğünde ofis dekorasyonun sadece iş verimini değil çalışanların tüm hayatlarını etkilediği gerçeğine ulaşılır. Çalışanların güzel, rahat ve içlerini ferahlatacak bir ortamda çalışmaları mesai bitiminden sonra da etkisini devam ettirmektir. Bu yazımızda sizlere ofis dekorasyonunda önemli bir etkiye sahip olan ofis duvarlarından bahsedeceğiz. Ofis mobilyalarınıza uygun duvar dekorasyonunu nasıl yapabileceğinize dair ipuçları vereceğiz.


Ofis duvar dekorasyonu ile ilgili ipuçları vermeden önce ofis duvar dekorasyonunun neden önemli olduğundan bahsetmek gerekmektedir. Duvarlar ortamın havasını değiştiren en önemli ve en büyük unsurlardır. Örneğin simsiyah duvarlar içinizi karartabilirken simsiyah masalar aynı duyguyu size vermez. Çünkü duvarlar çok daha büyük ve çok daha göz önünde olan unsurlardır. Bu nedenle duvar dekorasyonu bir ofis dekorasyonunun en önemli noktasıdır. Genellikle tek renk boyayıp herhangi bir dekorasyon çalışması yapılmadan duvarlar ofislerinize kazandırmaya çalıştığınız atmosfer de size yardımcı olabilir. Gelin şimdi ofis duvar dekorasyonlarının nasıl olması gerektiğini inceleyelim.

Ofis Duvar Dekorasyonunda Doğru Renk Seçimi Yapmalısınız

Günümüzde ofis mobilyaları için kullanılabilecek pek çok renk seçeneği bulunmaktadır. Canlı renkler, ahşap renkle, siyah ve beyaz ofis mobilyalarında kolaylıkla kullanılabilmektedir. Durum böyle olunca duvarlar içinde pek çok renk seçeneği doğmaktadır. Yalnızca krem ya da beyaz tonlarında düz bir boya ile duvarı boyamak duvar dekorasyonu için yeterli değildir. Ofis dekorasyonunuza uygun bir şekilde farklı duvarları farklı renklere boyayabilir, şekilleri boyayarak şık bir duvar dekorasyonu oluşturabilirsiniz. Ayrıca duvarlarınızın renginin ofis dekorasyonuna da uygun olmasına dikkat etmelisiniz. Mobilyalarınız ile duvarlarınızın renklerinin birbirinden bağımsız olması hoş bir görüntü oluşturmanızı engeller.

Abartılı Duvar Kâğıtlarından Uzak Durun

Simli ve abartılı süslemelerden oluşan duvar kâğıtlarından uzak durarak ofisinize modern bir görünüm katabilirsiniz. Bu abartılı süslemelerden oluşan duvar kâğıtları çalışanlarınızın çok hoşuna gitmeyebilir. Abartıdan uzak, doğal ve genel beğeni düzeyine hitap edebilecek duvar kâğıtları kullanarak ofis duvar dekorasyonunuzu oluşturabilirsiniz.

Meslek Grubunuza Uygun Duvar Tasarımları

Bir reklam ajansı ya da mimarlık ofisi iseniz duvarlarınızda tasarımsal çizimlere yer verebilirsiniz. Mesleğinizi ve çalışmalarınızı yansıtacak olan bu duvar tasarımları hem çalışanlarınızın motivasyonunu arttırır hem de gelen misafirlerinizin ilgisini çeker. Yaptığınız işi ofis dekorasyonunuza aktararak ofisinize gelen misafirlerinizi etkileyebilirsiniz. Özellikle ilk karşılama duvarında bu tasarımlara yer vermelisiniz. Böylelikle misafirleriniz ofisinize ilk adım attığı anda yaptığınız işler ile ilgili bilgi sahibi olabilir.

Duvar Rafları Kullanmaktan Çekinmeyin

Kitap, aksesuar gibi şeyleri duvar raflarına koyabilir ve hoş bir dekorasyon oluşturabilirsiniz. Mesleğiniz ve yaptığınız iş ile ilgili dergiler, kitaplar, çeşitli aksesuarlar ile mesleğinizi yansıtabilir ve dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Duvar raflarını ofis mobilyalarınıza uygun bir şekilde seçmeli ve birbirinden bağımsız renk ve desenleri tercih etmemelisiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

buttons=(Kabul Et !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
To Top
Bumerang - Yazarkafe