İngilizce Kurslarından Gelen Kariyer

0
İngilizce, dünyanın ana dili olarak kabul edilmekle beraber kariyer açısından da ülkemizde en geçerli yabancı dillerden birisidir. Zorunlu bir eğitim olarak ilkokuldan itibaren öğretilmeye başlatılan İngilizce kökeni itibariyle iyi anlaşılması gereken bir dildir. Bu nedenle, alınan kaliteli yabancı dil eğitimlerinin bu aşamada ve ilerleyen zamanda önemi büyüktür.

İngilizce günümüzde her meslek için geçerli olan bir yabancı dildir. Özellikle bazı mesleklerin tamamı İngilizce kökenli olarak faaliyet göstermektedir. Bu meslekler arasında tıp, mühendislik, ticaret, idari işler ve teknoloji gelmektedir. Üniversite fakültelerin de hazırlık sınıflarından itibaren İngilizce eğitim vermesindeki sebeplerden birisi de bu durumdur. İngilizce öğrenmek artık zorunlu bir ihtiyaç haline dönüşmüştür.

BAKIRKÖY İNGİLİZCE KURSLARININ KARİYER AÇISINDAN AVANTAJLARI

Türk Amerikan Derneği olarak Bakırköy İngilizce kursları içerisinde en fazla rağbet gören kurs olma nedenimiz kaliteli eğitim anlayışıdır. Eğitimlerimizin tamamı uzman eğitmenler tarafından verilmekte olup, çeşitli aktiviteler ile bu eğitimlerin kalıcı olması sağlanmaktadır. Ayrıca, uzun yıllara dayanan eğitim tecrübemiz sayesinde yabancı dil eğitimi konusunda öncülüğümüz devam etmektedir.

İngilizce, evrensel bir dil olarak Kabul edilir. Bu açıdan diğer yabancı dillere göre İngilizce eğitiminin doğru alınması gerek kariyer gerek lisans gerekse iş hayatında oldukça önem taşır.

Bakırköy İngilizce kursu olarak öncülüğümüzü korumamızın diğer sebebi ise kişinin seviyesine göre doğru eğitimin verilmesidir. Tüm kursiyerlerimiz için ilk olarak seviye tespit sınavı yapılır. Bu sınav neticesinde doğru eğitim programları hazırlanır. Böylelikle kişinin seviyesine göre eğitimler verilerek, eğitimden en fazla verim alması sağlanır.

İNGİLİZCE KURSLARINDA PRATİKLER

Kursiyerler eğitimlerimiz kapsamında başlangıç seviyesinden başlayarak, Elementary hatta akademik seviye olan Advanced seviyesine kadar farklı eğitimler alabilirler. Bu eğitimlerin her biri kişinin sahip olduğu seviyeye göre verilir.

Kursumuz eğitimlerin yanı sıra bazı aktiviteli pratiklerle de İngilizce eğitimini desteklemektedir. Bu pratikler sayesinde İngilizce eğitiminin hafızada tutumu kolaylaşmaktadır.

Grammar Club, Speaking Club ve Writing Club aktiviteleri kişinin aldığı eğitimi daha iyi hafızada saklamasına yardımcı olur. Bu eğitimler özel dersler ve etütler şeklinde kursiyerlere ücretsiz olarak sunulmaktadır. Öğrenilen her dersi tekrarlama ve telafi etme avantajı sağlayan özel dersler, kişinin İngilizce diline yatkınlığını da artırmaktadır.

İNGİLİZCE AKTİVİTELERİ VE YARARLARI

Bakırköy İngilizce kursu olarak kişinin aldığı eğitimi kalıcı hale getirmeye çalışmaktayız. Bunun için kurslarımızda pek çok aktivite programları düzenlenmektedir. Bu aktivite programlarında kursiyerler hem pratik yapma imkanı bulur hem de öğrendiklerini pekiştirebilirler.

Grammar Club aktivitesi sayesinde İngilizce dil bilgisini öğrenerek, daha kolay cümle kurma kabiliyetinizi geliştirebilirsiniz. Zaman kipleri ve emirler bu aktivitelerde öğrenilir.
Speaking Club aktivitesinde özellikle yabancı eğitmenlerden yabancı dil konuşma üzerine pratikler yapılır.

Writing clup eğitiminde ise yazma teknikleri eğlenceli hale getirilerek, kursiyerlerin yazma kabiliyetleri geliştirilmeye çalışılır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

buttons=(Kabul Et !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
To Top
Bumerang - Yazarkafe