5 Soruda Emziren Annelerin Koruyucusu Silverette Gümüş Göğüs Kapaklarını Tanıyalım!

0
Meme ucu çatlak ve yaraları, çiçeği burnunda anneler için hayatlarının belki de en güzel tecrübesi olan emzirmeyi kabusa çeviren etkenlerden biri. Dünya Sağlık Örgütü tarafından açıklanan verilere göre, annelerin emzirmeyi erken bırakmasının en büyük nedenlerinden biri ne yazık ki meme ucu yaraları. Bu sorunla mücadele etmede kullanılan pek çok farklı yöntem var ancak herkes aynı yöntem ile şifa bulamayabiliyor. Tüm bunlar emzirme sürecini aksatarak, bebekler için ilk 6 ay son derecede önemli anne sütünden mahrum kalmak anlamına gelebiliyor elbette. Yine de kıymetli annelerimiz ve bebeklerinin ihtiyaçlarına cevap verebilmek için yeni imkanlar sunuluyor. Bunlardan biri de Silverette Gümüş Göğüs Kapakları! Siz de en büyük emzirme sorunlarından biri olan meme ucu yaralarından muzdaripseniz, buyurun 5 soruda bu ürünü tanıyalım…

Nedir Bu Gümüş Göğüs Kapakları?


Silverette Gümüş Göğüs Kapakları, annelerin keyfle emzirmesine yardımcı olan bir ürün. Tarihe meraklı bir medikalci olan İtalyan Luigi Sevignani, gümüş kapakları yapması için ilham olacak objeyi tarihi el yazmalarında keşfetmiş. 2002 yılından beri Avrupa kalite standartlarında üretilen, patentli bir ürün olan kapakların ülkemizdeki mazisi ise pek de eski değil. 4 yıl kadar önce Türkiye’ye getirilen kapaklar o günden beri ülkemizdeki annelerin teşekkürünü en çok kazanan ürünler arasında. Doğal bir şifa kaynağı olan gümüş kapakları ülkemize getiren de elbette emziren bir anne…

Nedir’ini anladık, peki ne işe yarıyor? Gümüş Kapaklar, adından da anlaşıldığı gibi işlenebileceği en yüksek saflıkta olan 925 ayar gümüşten oluşuyor. Neden gümüş? Çünkü bu element, yalnızca mücevher sektöründe değil, tıpta da çok uzun yıllardır kullanılıyor! Özellikle yaraları iyileştirici özelliği, gümüşün tarih öncesi zamanlardan beri tıpta kullanılan bir madde olmasını sağlıyor. Haliyle gümüş göğüs kapakları da en büyük emzirme sorunları arasında olan meme ucu çatlakları ve yaraları için geliştiriliyor . Evet, gümüş göğüs kapağı kullanan anneler, emzirme ödöneminde bebekleriyle geçirecekleri güzel anların keyfini sürüyorlar.

Ne Zaman ve Nasıl Kullanabilirim?


Silverette’yi kelimenin tam anlamıyla ne zaman isterseniz kullanabilirsiniz. Gece, gündüz, uykuda, dışarda kullanım kolaylığı ve ergonomik yapısı ile rahatsızlık duymadan kullanmanıza olanak tanır. Ayrıca doğum öncesi, doğumdan sonra ya da bebeğinizin dişleri çıkıp göğüslerinizi dişlemeye başladığında ve ihtiyaç duyduğunuz tüm anlarda kapaklar yardımınıza koşar. Eğer hamileyseniz, doğumdan önceki iki hafta, günde 1-2 saat kullanabilirsiniz. Doğumdan sonra ise ne kadar uzun süre kullanırsanız o kadar faydalı olur. Kullanım için yalnızca temiz göğüs uçlarınıza kapakları kapatmanız yeterli olacaktır. Kapakların üzerine çamaşır ve kıyafetlerinizi rahatlıkla giyebilirsiniz.

Son Kullanma Tarihi Ne Zaman Geçer?


Silverette Gümüş Göğüs Kapaklar’ın son kullanma tarihi yok desek kulağa çok mu güzel gelir? Mikroplara karşı dirençli ve kendini dezenfekte edebilen gümüş elementi, hiçbir kaynatmaya, deterjanlamaya ya da bilumum temizlik faaliyetlerine ihtiyaç duymuyor. Yok, ben yıkamadan duramam diyorsanız, haftada bir kez biriken süt tortularını suya tutabilirsiniz.

Bebeğim Büyüdüğünde Kapaklarla Ne Yapabilirim?


Gümüş kapakların kullanım ömrü olmadığı için, bir kez aldığınızda ömür boyu kullanabilirsiniz. Yani bebeğiniz büyüdüğünde bir sonraki çocuğunuz için güvenle saklayabilir, bir yakınınıza hediye edebilir ya da ürünü satın almak isteyen anne adayları ile paylaşabilirsiniz. Ayrıca gümüş kapakların son dönemlerin popüler Baby Shower hediye alternatifleri arasında olduğunu da çıtlatalım. Evet, bu kadar avantajlı olması bizce de fazla!

Nerede Satılıyor?


Siverette Gümüş Göğüs Kalkanı satın almak için www.silveretteturkiye.com adresini ziyaret edebilir, alışverişinizi yaparken bebeğinizle yaşayacağınız hamilelik ve doğum sonrası serüvenleri hakkında bilgi alabilir ve Silverette kullanan anneler tarafından yapılan yorumlara göz atabilirsiniz. Sağlıkla kalın!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

buttons=(Kabul Et !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
To Top
Bumerang - Yazarkafe