Muhiku’dan Anneye ve Babaya Özel Hediye Kutuları

0
Bizi bugünlere getiren, kendinden önce bizi düşünen anne ve babamıza en özel hediyeleri vermek isteriz. Manevi değeri yüksek, anlamlı, üzerine düşünülmüş hediyelerle onları mutlu etmek; her baktıklarında bizimle gurur duymalarını sağlamak isteriz. Muhiku, sunduğu hediye kutusu çeşitleriyle tüm özel günlerde olduğu gibi Babalar Günü ve Anneler Günü hediyeleri ile de farklı, kullanışlı, kaliteli alternatifler üretmektedir.


Akla ilk gelen seçenekler olduğu için sürekli alınan ve artık sıkıcı olarak kabul edilen çiçek, cüzdan, biblo, kravat, saat gibi seçenekler sizin de ilginizi çekmiyorsa ya da farklılık arıyorsanız Muhiku’nun sunduğu hediye setlerine göz atabilirsiniz. İçerisinde uzun süre boyunca kullanılabilecek kaliteli ürünlerin yanında keyifli deneyimler vadeden kutular, anneye ve babaya armağan etmek için harika bir seçenek!

2018’ten beri sektörde yer alan ve müşteri memnuniyeti konusunda çok ileri konumda olan Muhiku; güvenli ödeme, koşulsuz iade, ücretsiz kargo, -şimdilik- İstanbul’da aynı gün teslimat gibi hizmetleriyle özel günlerde sevdikleriniz için en güzel hediyeleri tercih edebilmenize olanak sağlıyor. Yazımızın devamında Muhiku’dan alabileceğiniz kaliteli olduğu kadar fiyatı da uygun olan Anneler Günü ve Babalar Günü hediye kutularını inceleyeceğiz.

En Değişik Anneler Günü Hediyeleri


Bu dünyada en çok sevdiğimiz, en değer verdiğimiz kişidir annemiz. Bizim için bugüne kadar pek çok fedakarlık yapan, kendinden önce bizi düşünen annelerimize sevgimizi en yoğun şekilde gösterebileceğimiz çok özel bir gün var: Anneler Günü.

Anneler Günü hediyeleri seçimi yaparken hâlâ mutfak eşyaları almayı tercih eden biri olduğunu sanmıyoruz fakat biz yine de uyarımızı yapalım. Ev eşyası, mutfak robotu gibi ürünler annenize özel olmadığı gibi çoğunlukla yine aile için kullanılacak şeylerdir. Anneniz ailesine çok değer veriyor ve sürekli aile bireylerinin mutluluğu için çalışıyor olabilir fakat bu Anneler Günü hediyesi olarak annenizden çok diğer bireyleri düşünerek bir hediye almanızın sebebi olamaz. Eğer annenizin etraftan çok duyduğu ve sahip olmak istediği bir ütü varsa bunu ona herhangi bir günde alabilirsiniz.

Muhiku, her özel günde yaptığı gibi Anneler Günü hediyeleri koleksiyonunda da kadınların nahif ve renkli dünyasına özel, kaliteli, kullanışlı hediye kutuları tasarlamaktadır. Oldukça şık, lacivert üzerine altın rengi detayları olan bir kutu içerisinde teslim edilen bu kutuları sizin tekrar paketlemenize gerek kalmaz. Üstelik hemen teslim edilsin isterseniz İstanbul içerisinde aynı gün teslimat seçeneğinden faydalanmanız mümkündür.

Sitede en çok tercih edilen setlerden biri olan Keyif ve Huzur Hediye Kutusu’nun içerisinde kişisel bakım için %100 doğal lavanta sabunu ve Yves Rocher duş jeli; dünya lezzetlerini ayağınıza getiren oldukça kadınsı bir aromaya sahip Lady Grey çayı ve %72 kakao oranıyla tatlı bir kaçamak yapmanızı sağlayacak Godiva dark çikolata; mor rengiyle kalbinizi çalacak özel tasarım çorap ve mis gibi yasemin kokusuyla dinginlik verecek aromatik mum bulunuyor.

Aynı Gün Teslim Babalar Günü Hediyeleri


Cüzdan, kravat, kol düğmesi… Babalar Günü hediyeleri olarak sıklıkla tercih edilen fakat bir yerden sonra kendini tekrar ederek hem bize karın ağrısı veren hem de babanızın sürekli kullanamayacağı ürünler. Muhiku, Babalar Günü hediyeleri ile sizin içinize tam anlamıyla sinecek, kullanışlı ve farklı bir koleksiyon sunarak göze hitap ettiği kadar babanızın hayatını kolaylaştıracak, tamamen ona özel ürünleri bir araya getirmektedir.

2020 yılında 21 Haziran’da kutlayacağımız Babalar Günü için Erkeğe Hediye Kutusu ve Erkeğe Premium Hediye Kutusu seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Eğer hediye almayı unuttuysanız ya da son ana kadar alınabilecek güzel ve manevi değeri yüksek bir seçenek bulamadıysanız hâlâ geç değil. İstanbul içerisinde aynı gün teslim hediye imkanı sunan Muhiku ile babanıza harika bir hediye verebilirsiniz.

İçerisinde suyunu her zaman sağlıkla yanında taşımasını sağlayacak siyah kılıflı cam su şişesi, ağzını tatlandıracak çikolata, yeni deneyimler sunacak dünya kahveleri ve çayları, ailesinin resmini daima göz önünde tutarak sevginizi hissettirecek çerçeve, özellikle de emekli babalara hediye olarak tercih edebileceğiniz sürükleyici kitaplar, şık tasarıma sahip eğlenceli çoraplar ve imzasını attığı her yerde sizi hatırlayacağı kalemler tercih edebilir, kişiye özel Babalar Günü hediyesi arasından seçimlerinizi yaparak harika bir hediye kutusu tasarlayabilirsiniz.

Muhiku’daki aynı gün teslimat, ücretsiz kargo, koşulsuz iade gibi hizmetlerin yanında istediğiniz hediye notunu da kaliteli bir not kartına bastırma imkanı bulunuyor. Bunu yapmak için istediğiniz Babalar Günü mesajını ödeme adımına geçerken not kısmına yazmanız yeterli.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

buttons=(Kabul Et !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
To Top
Bumerang - Yazarkafe