Göz Makyajı Etkisi: Bakışlarınızla Hipnotize Edin!

0
Doğru dokunuşlarla yapılan göz makyajı bakışlarınızdaki anlamı perçinler. Tek yapmanız gereken cildinizi ve yüz hatlarınızı iyi tanımak. Uyumlu tonlar ve doğru malzemelerle kısa sürede gözlerinizle kalpleri eritebilirsiniz. Watsons her cilt tipi, göz rengi ve tarz için ideal göz kozmetik ürünleriyle güzelliğinizi ortaya çıkarmanıza yardımcı olur.


Anlamlı Gözler İçin Göz Makyajı Önerileri

Kalıcı ve doğal bir göz makyajı için cildinizin temiz ve cilt yağından arınmış olması çok önemli. Cildinizi gözler için uygun bir temizleyici ile temizledikten sonra, far bazı kullanarak makyaja hazırlayabilirsiniz. Eğer gölgelendirme ve kontrast yardımıyla gözlerinizin ışıltısını ön plana çıkarmak istiyorsanız, baz rengini bütün göz kapağına uygulayarak başlayabilirsiniz. Kullanacağınız ürün toz veya likit formda olabilir. Toz formdaki ürünler için NYX'in nude paletlerine ya da L'Oreal Paris'in krem tonlarına göz atabilirsiniz. Baz rengi olarak kremsi formda bir kozmetik kullanmak istiyorsanız, Golden Rose ya da Maybelline likit modellerinden kullanabilirsiniz. Seçtiğiniz ton, tüm makyajınızda kullanacağınız ürünler arasında en açık renk olmalı. Gözlerinizin rengini ön plana çıkarmak için seçtiğiniz orta tonlardaki temel rengi, gözünüzün katlanma çizgisine kadar uygulayabilirsiniz. Kirpik diplerini belirginleştirmek göz makyajı adına kusursuzluk sağlayan bir adımdır. Böylece buğulu bakışlarınız ortaya çıkarken, gözleriniz daha belirgin hale gelir. Bu aşamada likit formda renklendiricileri, daha kolay uygulanabilirlik açısından tercih edebilirsiniz. Uygulama fırçası seçimi de kusursuz görünüm için yüksek önem taşır. Tercihinizi daha sert kıllı ve açılı fırçalardan yana kullanabilirsiniz. Rengi uygulamadan önce fırçayı hafif ıslatmak işinizi epey kolaylaştıracaktır. Gözlerinizin daha büyük görünmesini istiyorsanız, alt ve üst kirpik dibinden gözünüzü çerçeveye alabilirsiniz. Yaratacağınız kontrast daha iri bir göz görünümü sağlar.

Kısa Zamanda Etkileyici Bakışlar

Göz makyajı için ayıracak çok zamanınız yoksa, son zamanların popüler akımı monokrom makyaj trendinden faydalanabilirsiniz. Bu uygulamada sadece makyaj bazı ve seçtiğiniz bir renk far yeterli. Ürünü ten renginize göre belirleyebilirsiniz. Teniniz esmerse, gözlerinizin ışıltısı her tonda ön plana çıkacaktır. Dikkat çeken gözler istediğinizde sedefli ve hafif ışıltılı modelleri kullanabilirsiniz. Buğday tene sahipseniz, gözleriniz sıcak tonlarla muhteşem görünecektir. İsterseniz krem ve toprak tonlarıyla duru güzelliğinizi ön plana çıkarabilir, isterseniz de yeşil, bakır ve turuncularla makyajınıza renk katabilirsiniz. Mavi bazlı mor, mavi ve gri tonları buğday tenlilerin cildini soluk gösterebilir.
Daha enerjik bir görünüm için bu tonlardan kaçınmalısınız.

Beyaz tenliyseniz canlı tonların yardımıyla cildinize ışıltı katabilirsiniz. Koyu renk göz makyajı da kontrast oluşturarak bakışlarınıza derinlik katar. Simli ve pırıltılı modeller yerine rengi ile ön plana çıkan NYX ve Revolution'un canlı tonları açık renkli tenlerin enerjisini arttırmak için kullanılabilir. Göz makyajı kompozisyonunuzu aynı tonda bir göz kalemi ve siyah maskara ile tamamlayabilirsiniz. Gözlerinizin daha büyük görünmesi için kaleminizi kirpik dibinden uygulamaya özen gösterin, gözün içine çekilen kalem bakışlarınıza derinlik katsa da gözlerinizin olduğundan küçük görünmesine yol açar.

Gözlerde Kedi Efekti

Eyeliner gözlerinizi ön plana çıkarmak için kullanabileceğiniz yöntemlerin en popüleri. Ürünün göz makyajı üzerinde etkileyici etkisi bütün kadınların beğenisini kazansa da, bazen düzgün çizgi çekmek gerçekten zorlayabilir. Siz de böyle bir sorun yaşıyorsanız kalem formundaki ürünlerden faydalanmalısınız. Tek bir düzgün çizgi çekmek yerine, minik çizgiler yardımıyla çerçeve oluşturup, sonra bu çizgileri birleştirerek ve içini doldurarak kusursuz bir uygulama sağlayabilirsiniz. Göz makyajı ile tarzınıza farklı bir hava katmak için klasik siyah modeller yerine renkli ürünlere yönelebilirsiniz.

Kalem formundaki ürünlerin pratikliği ve likitlerin kusursuzluğunu bir arada istiyorsanız tercihinizi dipliner modellerinden yana kullanabilirsiniz. Bu pratik ürünler, keçe uçlu bir kalem formunda olup, kolay uygulanmasıyla ön plana çıkar. Pastel'in yumuşak yapılı ürünleriyle ince ve kusursuz çizgilerle gözlerinizi belirginleştirebilirsiniz.

Gözlerinizin ışıltısını ön plana çıkarmak, dikkatleri bakışlarınıza çekmek için Watsons'ta size en uygun göz makyajı ürünlerine ulaşabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

buttons=(Kabul Et !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
To Top
Bumerang - Yazarkafe