Kadınlardaki Orgazm Yanıtına İlişkin Bozuklukların Tedavisi

0
Kadınlardaki Orgazm Yanıtına İlişkin Bozuklukların Tedavisi


Kadınların yaklaşık yüzde 40'ı bir tür cinsel işlev bozukluğundan muzdariptir, bu nedenle cinsel yaşamınızın bir şekilde zayıf olduğunu düşünüyorsanız kesinlikle yalnız değilsiniz. Peki, ama kadınlardaki orgazm yanıtına ilişkin bozuklukların tedavisi nasıldır?

 

 Cinsel işlev bozukluğu hem erkekler hem de kadınlar arasında yaygın bir sorundur. Kalp hastalığı ve hormon dengesizlikleri gibi fiziksel problemlerden ve tıbbi durumlardan veya anksiyete, depresyon ve geçmiş travmanın etkileri gibi psikolojik problemlerden kaynaklanabilir.

 

 Kadınlardaki orgazm yanıtına ilişkin bozuklukların tedavisi için dört ana tip cinsel işlev bozukluğu kategorisinin bilinmesi gerekir:

 

 Kadın Cinsel İşlev Bozukluğu Türleri

 

 -Arzu bozuklukları:

 

 Bu bozukluklar cinsel isteği ve sekse olan ilgiyi etkiler, libido bozuklukları veya düşük libido olarak da bilinir. Düşük östrojen ve testosteron seviyeleri, diğer şeylerin yanı sıra hormonal değişiklikler, tıbbi durumlar (diyabet ve kalp hastalığı gibi), ilişki sorunları, cinsel engellemeler, yorgunluk, korku, depresyon ve kaygı gibi azalmış libidoya neden olabilir.

 

 -Uyarılma bozuklukları:

 

 Bu bozukluklar cinsel aktivite sırasında fiziksel olarak uyarılmayı zorlaştırır veya imkansız hale getirir, hem erkeklerde hem de kadınlarda ortaya çıkabilir. Erkeklerde en sık görülen tip erektil disfonksiyondur. Bir kişinin uyarılma bozukluğu varsa, cinsel aktivite ile ilgilenebilir, ancak herhangi bir fiziksel tatmin elde edemeyebilir.

 

 -Orgazm bozuklukları:

 

 Bunlar orgazm veya gecikmiş orgazmın bulunmamasını içerir, kadınlarla ortak bir sorundur, ancak erkeklerde de ortaya çıkabilir. Cinsel aktivite, stres, yorgunluk, hormonal değişiklikler ve azalmış libido sırasındaki ağrı, gecikmiş veya orgazm olmamasına neden olabilir.

 

 -Ağrı bozuklukları:

 

 Bunlar ilişki sırasında ağrı içerir, hem erkekleri hem de kadınları etkileyebilir. Kadınlarda ağrı, vajinal kuruluk, vajinismus (vajinal kasları etkileyen bir durum), idrar yolu enfeksiyonları (İYE), menopoz sırasında hormonal değişiklikler ve diğer durumlardan kaynaklanabilir. Erkeklerde ağrı Peyronie hastalığı (penise fiziksel hasar), İYE, prostatit ve maya enfeksiyonları, genital herpes ve cilt durumlarından kaynaklanabilir.

 

 Herhangi bir cinsel işlev bozukluğunun belirtileri veya belirtileri varsa, kadınlardaki orgazm yanıtına ilişkin bozuklukların tedavisi amacıyla aşağıdaki yöntem kullanılabilir:

 

 Kadınlardaki Orgazm Yanıtına İlişkin Bozuklukların Tedavisi

 

 TKT Terapisinin ortaya çıkmasıyla, Kadın orgazm disfonksiyonu / İdrar tutamama tedavisi gibi yeni tedaviler kadınlara bu bozuklukların temel nedenlerini tedavi etmek için güvenli ve etkili bir yol sağlamıştır.

 

 Kadın orgazm disfonksiyonu / idrar kaçırma tedavisi kullanımı o kadar yaygındır ki, neredeyse bilmeyen kadın yoktur. TKT tedavisi, artrit ve yumuşak doku yaralanmaları gibi çeşitli durumlarla mücadele etmek için kullanılan bir tekniktir. Şimdi, kadınlara cinsel işlev bozukluğu sorunlarını çözmek için bir yol sunmak için kullanılıyor: Bu tedaviye destek ürünü olarak kamagra da oldukça etkin yardım sağlamaktadır.

 

 TKT'de kanınız, doku rejenerasyonunu ve onarımını uyarmak ve arttırmak için gerekli olan büyüme faktörleri içeren trombositlere erişmek için bir santrifüjden geçirilir ve akar. Cildinize enjekte edildiğinde, bu büyüme faktörleri vücudunuzun bu hastalıkların altında yatan nedenleri onarmak için doğal iyileştirme yeteneklerini uyarır. Bu, yeni kan damarlarının büyümesi ve dokunun iyileşmesi ile mümkün olur.

Kadınlar da orgazm güçlüğünün önüne geçmek için kamagra jeli gibi doğal içerikli ürünler de etkili sonuçlar verebilmekte olup tavsiye ürünleri arasındadır.

 

 Tedavi Uygulanışı

 

 Kadın orgazm disfonksiyonu / İdrar kaçırma tedavisi nispeten basit ve ağrısız bir işlemdir. İlk olarak, vajinal bölgeye uyuşturucu bir krem ​​uygulanır. Uyuşurken, kolunuzdan kan alınır ve yaklaşık 10 dakika süren tescilli bir yöntem kullanarak büyüme faktörleri yalıtılır.

 

 O zamana kadar, vajinanız çok uyuşmuş olacaktır ve doktorlar TKT solüsyonunu klitoris ve çevresindeki bölgeye enjekte etmek için saç teli kadar ince bir iğne kullanacaktır. Bu alana orgazmik yanıttaki temel işlevi nedeniyle kadın orgazm disfonksiyon / İdrar kaçırma alanı denir. Prosedürle ilişkili çok az veya hiç ağrı yoktur ve aynı gün sonuçları hissetmeye başlayabilirsiniz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

buttons=(Kabul Et !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
To Top
Bumerang - Yazarkafe