Silverlinda İle Annelere Doğal Emzirme İmkanı

0

Silverlinda İle Annelere Doğal Emzirme İmkanı

Emziren meme uçlarını korumak ve iyileştirmek için gümüşün doğal iyileştirici özelliklerini kullanan harika bir ürünle tanışmanızı istiyoruz. Silverlinda, emzirme sırasında ağrılı, hasarlı meme uçları oluşumunu engellemeye, meme uçlarını korumaya ve acıyı hafifletmeye yardımcı olan meme uçlarına takılan mini gümüş kapaklardır.


999 ayar gümüşten üretilen Silverlinda kapaklar, gümüşün doğal antimikrobiyal ve antienflamatuvar özelliklerinden yararlanarak emziren meme uçları için iyileştirici bir ortam sağlar. Toksik değildir, çevre dostudur ve kullanımı çok kolaydır!


Silverlinda Nasıl Kullanılır?

Sutyeninizi ve / veya emzirme pedlerini kullanarak kapakları meme uçlarınızın üzerine yerleştirin. Ağrı / hasar düzelene kadar emzirme seanslarının dışında gece gündüz takın. Bunları önleyici bir önlem olarak kullanıyorsanız, kapakları ilk 2-3 hafta düzenli olarak ve daha sonra gerektiği anda takın.


Alanında uzman gümüşçüler tarafından üretilen bu ürünler, herhangi bir boyuttaki meme ucunu sıkıştırmadan uyacak şekilde test edilmiş patentli bir anatomik şekle sahiptir. Yuvarlak şekli, herhangi bir rahatsızlığı önlemek için hava dolaşımına izin verir. Bu ürünler dünya çapında ebeler, emzirme danışmanları ve kadın doğum uzmanları tarafından onaylanmıştır. Ve en önemlisi, tüm dünyada emziren anneler tarafından denenmiş, test edilmiş ve sevilmiştir.


Hepsinden iyisi, biraz özenle Silverlinda kapaklar sonsuza kadar kullanılabilecek bir yapıda tasarlanmıştır! İster bir çocuğu ister 10 çocuğu emziriyor olun, bu kapaklar tüm emzirme yolculuğunuz boyunca size yardımcı olacaktır. İhtiyacınız olan meme bakımını sizlere sunacak olan bu ürün, herhangi bir ilaç kullanmadan doğal emzirme gerçekleştirmenizi de sağlamaktadır.


Silverlinda Her Zaman Yanınızda

Emzirmek sizi ağrılı ve çatlak meme uçlarıyla baş başa bıraktığında, Silverlinda’nın gümüş meme ucu koruyucusu bu durumdan kurtulmanızı ve daha sonra rahatça emzirmenizi sağlar. Bu harika gümüş koruyucu kalkanlar, cildin iyileşebilmesi için gümüşün doğal şifası yardımıyla meme uçlarınızı korur.  Kendi kendini sterilize eden ürün, annelerin imdadına koşmaktadır.


999 ayar gümüş meme ucu kapları, birçok fayda sağlamaktadır. Bu nedenle de doktorlar, hemşireler ve ebeler tarafından da dünyanın dört bir yanında annelere tavsiye edilmektedir. Ürünün gümüş olması çok önemlidir. Bazıları slikon koruyucular satsa da bunların herhangi bir iyileştirici etkisi olmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz.


Ürünümüz saf gümüştür ve bakır ya da nikel gibi diğer metalleri içermez. Eğer sizler de bu harika üründen yararlanmak istiyorsanız web sitemizi ziyaret ederek “satın al” butonuna tıklayabilirsiniz. Annelerin konfor için her zaman yanınızdayız.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

buttons=(Kabul Et !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
To Top
Bumerang - Yazarkafe