Mersin’de Leke Tedavisi Çeşitleri

0

Cilt yüzeyinde ortaya çıkmakta olan lekeler, her yaştan insanın hakkında en fazla şikayet ettiği ve araştırma yaptığı konulardan biri olarak bilinmektedir. Yapılan araştırmalar ile beraber de görülebileceği üzere cilt lekeleri pek çok farklı etkene bağlı olarak değişim göstermektedir. Bu bilgi ışığında görülebileceği üzere leke tedavisi Mersin konusunda gerçekleştirilecek çalışmalar konusunda da farklılıklar ortaya çıkmaktadır. Karakucak Kliniği de cilt lekeleri konusunda var olan deneyimleri ile beraber insanlara en iyi tedaviyi sunmak adına çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir. Ve bu çalışmaların bir sonucu olarak da insanlara farklı tedavileri sunmaktadırlar.

 

Baby Face Beauty Leke Tedavisi

 

İnsanların leke tedavisi Mersin araştırmaları esnasında karşılarına çıkan tedavi yöntemlerinden biri olan Baby Face Beauty ile beraber ciltte ısı kanalları açılmakta ve anti aging maddeleri lazer teknolojileri kullanılarak cilde iletilmektedir. Lazerin kullanılması sonrasında cilt yüzeyinde yapılmış incelemeler ile beraber belirlenmiş olan problemlere bağlı olarak farklı serumların uygulaması yapılmaktadır. Leke tedavisinin uygulanması adına kullanılmakta olan bu maddeler cildin alt katmanlarına iletilecek ve böylelikle cilt kendini yenilemeye başlayacaktır. Lekelerin mevcuttaki durumuna bağlı olarak belirli aralıklar ile tedavi uygulanabilmektedir.


Mersin’de Leke Tedavisi Çeşitleri

Icon Lazer Leke Tedavisi

 

Yapılacak olan leke tedavisi Mersin araştırmalarında da görülebileceği üzere Icon Lazer, leke tedavileri söz konusu olduğu zaman en etkili olan yöntemlerden bir tanesi olarak ön plana çıkmaktadır. Cihazda bulunmakta olan Skintel melanın reader teknolojisi ile beraber ciltte yer alan melaninin yoğunluğunun ölçülmesi sağlanmaktadır. Ve yapılacak olan ölçüm sonrasında hangi bölgeye ne kadar uygulama yapılması gerektiği ile alakalı hesaplamalar çok daha doğru bir şekilde yapılmış olacaktır. Ciltteki lekelerin durumuna göre belirli aralıklarda yapılan bu tedavi ile beraber ciltte tekrardan leke oluşumunun engellenmesi sağlanacaktır.

 

Q-Switched ND:YAG Lazer Leke Tedavisi

 

Söz konusu bu cihaz olduğu zaman insanların büyük bir kısmının aklına öncelikli olarak dövme ve makyaj silme çalışmaları gelebilmektedir. Gerçekte ise kullanılacak olan bu cihaz ile beraber ciltte ortaya çıkan ve insanları rahatsız eden lekelerin ortadan kaldırılması da sağlanmaktadır.

 

PRP Leke Tedavisi

 

Cildin gençleştirilmesi ve hasarlı olan bölgenin tamir edilmesine yardımcı olan PRP tedavisi genel itibari ile kişinin kendi kanı ile yapılmakta olan bir tedavi yöntemidir. Ciltteki lekeler için 2 ila 3 haftada bir 4 seans yapılması genel olarak önerilmektedir. Yapılacak olan PRP tedavisi ile beraber lazerli yöntemlerin beraber kullanılması sonrasında lekelerin azalması ya da kaybolması sağlanmış olacaktır.


Mersin’de Leke Tedavisi Çeşitleri

Kimyasal Peeling Leke Tedavisi

 

Cilt yüzeyine uygulanacak olan kimyasal peeling işlemi ile beraber yüzey nazik şekilde soyulacak ve buradaki ölü deriler vücuttan atılacaktır. Yapılacak işlem sırasında ciltte pigment üretecek hücreler baskılanacak ve kolajen üretiminin artması tetiklenecektir. Kimyasal peeling ile yapılacak olan leke tedavisi lekelerin durumuna bağlı olarak farklı aralıklar ile uygulanmaktadır. Yapılacak işlem kesinlikle kişilerin günlük yaşamlarını etkilememektedir.

 

Mezoterapi Leke Tedavisi

 

Cilde vitamin ve onarım sağlamakta olan etken maddelerden oluşmakta olan formülün cildin alt kısmına enjekte edilmesini sağlayan mezoterapi esnasında deri altına yapılacak olan iğneler genel olarak leke açmaya yardımcı antioksidan etkisine sahip maddelerden oluşan formülü iletmeye yardımcı olmaktadır. Yapılacak bu tedavi ile beraber cilt lekeleri hafifletilecektir.

 

Farklı nedenlerden dolayı cildinde oluşan lekeleri ortadan kaldırmak isteyen herkes, www.karakucakklinik.com adresinde yer alan teknikleri inceleyerek oldukça kısa süreler içerisinde cildinde ortaya çıkmış lekelerden kurtulma olanağına da erişmiş olacaktır. Böylelikle her zaman istediği cilde rahatlıkla ulaşacaklardır.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

buttons=(Kabul Et !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
To Top
Bumerang - Yazarkafe