Hekimz Kadın Doğum Hasta Takip Programı

0
Hekimz Kadın Doğum Hasta Takip Programı

Hekimz kadın doğum hasta takip programı, kullanım kolaylığı hedeflenerek geliştirilmiştir. Programın sahip olduğu özellikler sayesinde, her şey kontrolünüz altında olacaktır. Hasta kaydı, randevu yönetimi, personel yönetimi, form yönetimi, finansal işlemler, tedavi kayıtları ve daha birçok özelliğin yer aldığı Hekimz kadın doğum hasta takip programı ile daima her şeyi bir tıkla kontrol edebilirsiniz. Randevu kontrol sisteminin en güzel şekilde uygulandığı Hekimz kadın doğum hasta takip programı, günü gelen hastalarınıza randevusunun olduğunu hatırlatmak amacıyla otomatik sistem sayesinde, SMS, mail ve hatta arama dahi yaparak randevu hatırlatması yapmanıza imkân tanır. Personellerinizin görevlendirmelerini, mesai saatlerini ve daha önceden yaptıkları görevleri, program sayesinde kolayca takip etme imkanına sahipsiniz. 

Hastalarınıza ait tüm dokümanlara tek tıkla ulaşabilir, dilerseniz çalışma arkadaşlarınıza verdiğiniz yetkiler dahilinde beraber işlerinizi yürütebilirsiniz. Ödeme işlemlerini kontrol altında tutarak finansal işlemlerinize yön verebilirsiniz. Hekimz kadın doğum hasta takip programı sayesinde hastalarınızı, finansal durumunuzu, çalışmalarınızı, randevuları ve hastalarınızın bilgilerini onlara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kayıt altında tutabilir, böylece istediğiniz zaman bu bilgilere erişebilirsiniz. Ayrıca resmî tatil günlerinde ya da hizmet vermediğiniz günlerde hastalarınıza kolay bir şekilde Hekimz kadın doğum hasta takip programı ile bilgilendirme yapabilirsiniz.

Hekimz Kadın Doğum Hasta Takip Programı Sizin Yerinize Takip Eder

İş hayatınızı daha pratik hale getirmek ve daha verimli bir iş ortamının oluşmasını istiyorsanız, kesinlikle Hekimz kadın doğum hasta takip programı ile tanışmanızı tavsiye ediyoruz. Tüm bilgilerinizi tek bir programda tutarak istediğiniz zaman bu bilgilere ulaşmak amacıyla, sizler için en ideal program olan Hekimz kadın doğum hasta takip programını tercih edebilirsiniz. Son derece hızlı ara yüzü sayesinde dilediğiniz tüm bilgilere kolayca ulaşabilir ve her şeyi kontrol altında tutabilirsiniz. 

Hasta takibinin en verimli şekilde yerine getirilmesini sağlayan bu program sayesinde sizler güvenle işlerinizi devam ettirebilirsiniz. Hekimz, sizin yerinize tüm bilgileri kaydeder ve dileğiniz zaman en doğru ve en net şekilde sizlere sunar. Hekimz hakkında daha ayrıntılı bilgilere ulaşmak adına sitemize ziyarette bulunabilirsiniz. Hekimz için tıklayınız.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

buttons=(Kabul Et !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
To Top
Bumerang - Yazarkafe