Abiye Elbise Kapalılar İçin

0

Abiye Elbise Kapalılar İçin

Tesettür giyimde abiye modasını takip etmek ve yeni trendleri öğrenmek istiyorsanız o zaman doğru yerdesiniz. Çünkü bu yazıda sizlere çok yakışacak ve şıklığınızla ön plana çıkaracak en güzel abiye elbise modellerinden bahsedeceğiz.


Bu sene sezonun trend renkleri, en çok göreceğimiz model ve tasarımlar nelermiş merak ediyorsanız gelin hep birlikte bakalım.


Rengarenk Abiye Elbiseler

Standart ve kalıplaşmış tesettür abiye elbise renklerini unutun. Çünkü bu sezon kıpır kıpır, şıkır şıkır renkler moda. Her ne kadar bazı modellerde siyah ve kırmızıdan vazgeçilememiş olsa da yine de trendler rengarenk abiye modellerinden yana. O yüzden bu sene tercih edeceğiniz abiye elbiselerde sizde daha canlı daha renkli modeller tercih edebilirsiniz. Böylece renkli kişiliğinizi ön plana çıkarabilir ve farklılığınızla sıradan kombinlerden ayrılabilirsiniz.


Zarif İşlemeler ve Işıltılı Tasarımlar

Abiye elbise modelleri arasında bu sene en çok işlemeler ve ışıltılı detaylar moda. Birbirinden farklı birbirinden güzel abiye kumaşların üzerine, şık ve zarif dokunuşların işlenmesi harika tasarımların ortaya çıkmasını sağlamış. Hem gösterişli görünüm hem de daha sade görünümleri mutlu edecek birçok model bulunmakta. Biz özellikle bunların etek kısmının tüllerle oluşturulmasına bayıldık. Eminiz ki sizler de görür görmez çok beğeneceksiniz.   


Saten Kumaşın Şıklığından Vazgeçemeyenler İçin

Tesettür giyimde bu sene özellikle saten kumaşların ön planda olduğu gördük. Yaka kısmı parçalı gelen, ya da kol kısmında farklı işlemeli detayların olduğu abiye elbiseler oldukça farklı ve şık duruyor. Bu elbiselerin etek kısımları bilekte biten modelleri de, yere kadar uzanan modelleri de gerçekten nefis gözüküyor. Hangisini seçeceğiniz konusunda epey zorlanacaksınız.


Kemerli ve Sade Modeller

Her zaman sadelikten yana olanlar için işleme ya da boncuk, taş gibi detayların kullanılmadığı düz modeller de var. Bu modellerde genelde pastel tonlar kullanılmış. Üstelik bel kısmında kemer detaylarının farklılığı da gözlerden kaçmıyor. O yüzden gösterişten uzak sade bir güzelliği tercih edenler kadınlar için bu abiye elbise modelleri gerçekten son derece uygun. Bunları uygun aksesuarlar ile kombinlediğinizde çok şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

buttons=(Kabul Et !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
To Top
Bumerang - Yazarkafe