Düğünden Geri Kalmayan Nikah Merasimleri

0
Düğünden Geri Kalmayan Nikah Merasimleri

Kış aylarında daha seyrek rast geldiğimiz nikah ve düğünler, havaların ısınmasıyla birlikte hızını artırarak yaklaşıyor. Her gün onlarca düğün davetiyesi aldığımız o günler belki bu yıl da geçen yıl olduğu gibi azalacak. Ne yazık ki dünya üzerinde etkisini hala sürdüren korona virüs sebebiyle nikah, düğün gibi etkinlikler daha az kişilerle gerçekleştirildi. Bu yıl nasıl olur bilinmez elbet ama evlenecek olan çiftlerin heyecanlarını sonuna kadar yaşamaları için herkesin üstüne düşeni yapması gerektiğini biliyoruz. 

Nikah merasimlerine misafir olarak katıldığınız halde, nikah memuru soruyu sorarken heyecanlanır mısınız? Eğer ki evlenen kişilere epey uzaksanız bunu yaşamıyor olabilirsiniz. Fakat yakın hissettiğiniz herkesin bu anında heyecanlanmamak nasıl bir şeydir düşünemiyorum. Hayatının değiştiği bir andır o an. ‘’Evet’’ derken ardında kocaman bir bekar hayatı bırakmış olursun. Bir eş olduğun kocaman hayatın da içine girersin. Çiftlerin olduğu kadar misafirlerin de ortak olduğu büyük bir heyecandır nikah merasimleri. 

Kimi az sayıda davetli ile sıradan ve gösterişten uzak bir nikah merasimi tercih eder. Kimi de davetli sayısını hat safhada tutarak, her şeyin büyükten küçüğe istisnasız olmasına gayret eder. Şartlar ve insanlar değişse de duygular hep aynıdır. Özel olmak, mutlu hissetmek ve memnun kalmak herkesin hakkıdır. Bu mutluluğunu değişik konseptlerle birlikte artırmak da son zamanlarda fazlaca tercih edilmektedir. Artık yalnızca düğün salonunda kıyılan nikahlar yok. Kumsallarda kıyılan nikahlar günümüzde oldukça yaygınlaştı. Denizin verdiği huzuru mutluluklarına ilave etmek isteyen çiftler bu tercihte bulunabiliyor. Huzur yalnızca deniz demek değil elbette. Yeşilliğin boy gösterdiği mekanlarda da nikah etkinlikleri yapılıyor. Yeter ki ne istediğini bilen insanlar olsun.Neyde huzur bulduğunu bilen ve uygulamaktan eksik kalmayan insanlar…

Davetlileri özenle seçmek, ikramları en özel şekilde hazırlayıp sunmak, Merasim boyunca çalınacak şarkıları ayarlamak, nikah kürsüsü için süslemeleri belirlemek, masa, sandalye, karşılama panosu gibi birbirinden önemli detaylar vardır. Hepsinin tamam olması, aynı zamanda da kafa rahatlığı istenir haliyle. Bu detaylar arasında boğulmamak için, işinde ehil kişilere ihtiyaç duyulur. 

https://kervanorganizasyon.com/nikah-organizasyonu.html adresine tıklayarak gerekli bilgileri alabilir ve omuzlarınızdaki yüklerden derhal kurtulabilirsiniz. Yük demek ne kadar doğru olur bilmiyorum fakat sorumluluk gerektiren bir meseledir. Gereği ve yeteri kadar özen gösterilmesi şarttır. Bunların hepsi de insanda ağır bir sorumluluk oluşturur ve yük haline dönebilir bir süre. Tüm bu düşüncelerden sıyrılmak için organizasyon firmaları elimizden tutmaya hazır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

buttons=(Kabul Et !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
To Top
Bumerang - Yazarkafe