Yataş Bebek Nevresim Takımı ile Tatlı Rüyalar

0
Yataş Bebek Nevresim Takımı ile Tatlı Rüyalar

Anne babaların uyusun da büyüsün diyerek sevgiyle büyüttüğü bebekleri için belki de en önemli ihtiyaç uykudur. Sağlıklı, kesintisiz ve huzurlu bir uyku çocuk gelişimi için en az yeme içme kadar önem taşır. Sağlıklı uykuya giden yol ise; doğru seçilmiş yastık, çarşaf, nevresim gibi ürünlerden geçer. Bu önemin farkında olan Yataş Bedding, bebeğinizi huzurlu uykuyla buluşturmak için onun hassas tenine duyarlı ve organik bebek nevresim takımı seçeneklerini sizinle buluşturur.

Bebek Nevresim Takımında Doğru Tercih


Bebekler dünyaya gözlerini ilk açtıklarında, her bakımdan savunmasızdırlar. Hassas ciltleri de ilk temasın ardından dış dünyayla buluştuğunda onlar için maksimum özeni göstermeniz gereken bir süreç başlamış olur. Zira, yaklaşık iki yaşına kadar bebek cildi; alerjenlere, bakterilere ve mikroplara karşı oldukça savunmasızdır. Teni ile temas eden her türlü malzeme ve yüzeye dikkat etmeniz gerekir. Kıyafet ve uyku tekstil ürünleri de bunların başında gelir. Sağlıklı bir bebeğin doğduktan sonra gün içerisindeki uyku periyotlarının sıklığı düşünüldüğünde, bebek nevresim takımında doğru seçimin önemi daha iyi anlaşılacaktır. Uyuyarak büyüyen minik bebeğinizin hassas cildi için doğru bebek nevresim takımını seçerken göz önünde bulundurmanız gereken bazı noktalar vardır, gelin bunları birlikte sıralayalım:

●Bebek cildi için en uygun kumaş içeriği pamuktur. Bebek nevresim takımının nefes alan ve uyku esnasında bebeğin terlemesine ve tahrişe yol açmayacak, dokusu yumuşak olan kumaş türlerinden yapılmış olması oldukça önemlidir. Bu yüzden alacağınız ürünün %100 pamuk ya da yüksek oranda pamuk içeren ürünler olmasına dikkat edin. Pamuğun yanı sıra, bambu içerikli ürünleri de tercih edebilirsiniz.
●Bebek nevresim takımında parlak renkler ve çarpıcı imgelerden ziyade, soft renklerin ve yumuşak çizgilere sahip görsellerin kullanılmış olmasına dikkat edin. Zira aksi durumda bebeğinizin dikkati dağılabilir ve uykuya dalma konusunda zorlanabilir.
●Bebek nevresim takımında kullanılan boyalara dikkat edin. Bebek sağlığına zararlı bileşenler içermemesi önemlidir.
●Son olarak, bebeğinizin nevresim takımlarını sıklıkla yıkamanız gerekebilir. Bu yüzden yıkama talimatlarına dikkat edin ve çabuk yıpranmayan bir kumaş tercih edin.

Yataş Bebek Nevresim Takımı ile Tatlı Rüyalar


Yataş Bedding Bebek Nevresim Takımı Modelleri ile İyi Uykular


Yataş Bedding bebek nevresim takımı modelleri, %100 pamuktan oluşan kumaş içerikleri ile sağlık sunarken, hoş tasarımları ve soft renkleriyle de bebek odasına estetik bir görünüm kazandırır.

●Baby Dream modeli %100 pamuk içeriği ile birlikte bebeğinizin hassas tenine uyum sağlarken, sahip olduğu pembe tonları ve soft çizgileriyle de bebek odasına yumuşak bir hava katar.
●Bear Bebek Nevresim Takımı ise, sevimli ayıcık figürleriyle bebeğinizin yatağını hayali bir oyun ortamına dönüştürür. Bebeklerin hassas tenleri üzerinde sakinleştirici etki yarattığı bilinen %100 pamuklu ranforce kumaştan üretilen bu model, çift taraflı kullanım olanağına sahiptir.
●Hero Nevresim Takımı ise hoş ve sade tasarımı, %100 pamuk içeren ranforce kumaşı ve çift taraflı kullanım avantajıyla dikkat çeken bir başka modeldir.

Yataş Bebek Yastığı ile Konforlu Uyku


Bebeğinizin kaliteli bir uyku için ihtiyaç duyduğu bir diğer materyal, doğru seçilmiş bir bebek yastığıdır. Bebeğinizin narin cildine uyumlu ve %100 pamuk dolgulu bir yastık, sağlıklı uykuya geçişi kolaylaştırır. Pamuğun nefes alan dokusu sayesinde, gece boyu terleme ve terden doğan tahriş olmadan bebeğinizin ihtiyaç duyduğu huzurlu uyku ortamını yaratabilirsiniz. Yataş Bebek Pamuk Yastık, %100 pamuk dokusuyla terlemeyi engeller ve bebeğinize sağlıklı bir uyku sunar. Yaz ve bahar aylarında rahatlıkla kullanılabilir ve kuru temizleme ile de hijyeni sağlanır.

Yataş Bebek Nevresim Takımı ile Tatlı Rüyalar


Bambu dolgulu yastıklar da bebeklerin narin cildine uyum sağlayan bir başka seçenektir. Yataş Bambu Bebek Yastık, bambu liflerinden oluşan dolgusu sayesinde yumuşak bir temas ve konforlu uyku sunan bir modeldir. Sanitized teknolojisiyle üretilen bambu yastık; mantar, küf, toz akarı ve bakteri oluşumunu engeller ve bebeğinize hijyenik bir uyku sunar.

Eğer bebeğiniz alerjiye meyilli bir bünyeye sahipse, elyaf dokulu bebek yastığı sizin için daha doğru bir tercih olacaktır. Anti alerjik elyaf yastıklar yıkanabilme özellikleri ile alerjiye neden olan etmenleri bertaraf etmenizi sağlar. Aynı zamanda yumuşak dokuları sayesinde bebeğinizin baş ve boynuna da uyum sağlar. Dacron 95, 95 derecede yıkanabilen özel elyafı ile dış ortamlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz bir ortopedik bebek yastığıdır. Superwashed Yün Bebek Yastığı ise, diğer yünlerden farklı olarak çamaşır makinesinde yıkanabilme özelliği ile öne çıkar.

Siz de bebeğinizin sağlık dolu, kesintisiz ve huzurlu uykuları için Yataş Bedding web sitesini ziyaret edebilir, bebek nevresim fiyatlarını inceleyerek dilediğiniz bebek nevresim takımına veya yastığa Yataş Bedding güvencesiyle sahip olabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

buttons=(Kabul Et !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
To Top
Bumerang - Yazarkafe