Saçlara Kolajen Takviyesi Nasıl Yapılır?

0
Saçlara Kolajen Takviyesi Nasıl Yapılır?


Parlak ve bakımlı saç görünümü herkesin hayali. Vücudun cilt, tendon ve bağ oluşturmak için kullandığı bir protein olan kolajen, saçlarımızın ihtiyaç duyduğu parlaklığı ve gücü en iyi şekilde sunuyor.

Kolajen esasen kemiklerimize, kaslarımıza, cildimize ve tendonlarımıza sağlık getiren bir protein. Kolajen üretimi, saç, cilt ve tırnak sağlığımızda da büyük rol oynuyor. Sorun şu ki, biz yaşlandıkça kolajen üretme oranımız doğal olarak düşüyor. Üstelik sigara, çevresel kirlilik ve UV ışınları gibi faktörler de kolajeni parçalayarak yaşlılık belirtilerine yol açabiliyor, saç ve cildimize zarar verebiliyor. Bunun önüne geçmenin en iyi yollarından biri de saçlara kolajen takviyesi uygulamak oluyor. Peki, bu teknik nasıl uygulanıyor?

Saç Bakımında Kolajen Takviyesi

Garage Hair Repair Studio kurucusu Ahmet Çoban saç bakımına dair verdiği bilgilerde şunları söylüyor;  Kolajen, dört ayrı amino asitten oluşan uzun zincirli bir amino asittir: arginin, glisin, hidroksiprolin ve prolin. Aslında insan vücudunda bulunan en bol protein ve hücre bakımı ve yenilenmesinde önemli görevler üstleniyor. Saçta da yer alan kolajen, çeşitli nedenlerden dolayı zamanla azalabiliyor. Bu durum saçlarımızın zayıf, cansız ve mat görünmesine neden olurken, aynı zamanda saç dökülmesini de tetikleyebiliyor. Kolajen takviyeleri ise saçların eski güzelliğine kavuşmasına yardımcı oluyor.

Bizler saç bakımında kolajen içeren ürünleri de kullanıyoruz. Bu ürünlerimiz birincil bileşen olarak biotin ve hidrolize kolajen içeriyor. Kolajen bakımında tercih ettiğimiz şampuan, serum ve kremler, organik bir formülasyon barındırıyor. Bu da saçlarınıza ve saç derinize olası bir zararı önlüyor.

Kolajen takviyesi uygulamamızda saçlarınız iyi bir şekilde temizleniyor ve saç derinize nem desteği sağlanmış oluyor. Saçlarınız ince ve yıpranmış ise kolajen bakımı ile daha canlı ve hacimli saçlara sahip oluyorsunuz. Kökten uca nemlendirme sunan özel ürünlerimiz, cansız bukleleri şimdiye kadarki en hacimli ve canlı görünüme kavuşturuyor. Eşsiz formüller, saçın parlaklığını ve yumuşaklığını da artırıyor. En iyi sonuçları elde etmek için birbiriyle uyumlu olan ürünleri kullanmaya özen gösteriyoruz. Siz de saçlarınızın büyüleyici bir güzellikte olmasını istiyorsanız; Garage şubelerinde kolajen bakımı yaptırabilir, Garage Organics Hair Serum kullanabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

buttons=(Kabul Et !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
To Top
Bumerang - Yazarkafe