Hayatınızı değiştirmeye önce mekânlarınızdan başlayın

0
Hayatınızı değiştirmeye önce mekânlarınızdan başlayın


İnsanlar yaşayacağı ve vakit geçireceği yaşam alanını oluşturma esnasında birçok kişi profesyonel bir yardım almak ister. Yemek odası, mutfak ve yatak odası gibi pek çok alanın tasarlanması bir iç mimarlık ofisi olan Nou İç Mimarlık olarak kolay bir şekilde gerçekleştirilebilir. Eşyalar ve dizayn evin şekline ve ölçülerine göre değişiklik gösterir. Gereksiz olan eşyaların yer almadığı, daha çok düzenin hakimiyet kurduğu, minimal ve zarif bir tasarım ortaya getirmek iç mekanların tasarım esnasında dikkate alınması gereken en önemli noktalar olarak bilinir. Sadelik, yaratıcı olmak ve ferah tasarımlar meydana getirmek kişiyi memnun edecektir.


Hayatınızı değiştirmeye önce mekânlarınızdan başlayın


İç Mimarinin Tasarımda Önemi Nedir?

Dışarıdan bakıldığı zaman iç mimarlık konusu insanların aklında kolay bir şekilde canlanır. Pek çok kişi kafasında iç mimarların işlevini eşyaları alıp direkt olarak bir mekana ya da odaya yerleştirmek, dikkate alınmadan ve öylesine yapılmış işler olarak yer edinmiştir. Ancak durum bundan çok bağımsızdır. Ticari mekan, konaklama mekanları, evler, sosyal ve tarihi yapılar gibi pek çok yer tasarıma gereksinim duyan alanlar olarak bilinir. Bu durum yukarıda bahsedilen konuya açıklık getirmektedir. İç mimarların görevi sadece bir eşyayı alıp taşımak ve yerleştirmek olarak algılanmamalıdır. Nou İç Mimarlık bu konulara dikkat çekmekte ve işini özenli bir şekilde yapmaktadır.


Mekanı güzel bir hale getirmek ve estetik açıdan da güzel bir görünüme getirmek için çalışan iç mimarlar, bir alanı yaşam alanına çevirmektedir. Ortamların düzenlenmesi, mağaza, bahçe, ev, AVM gibi akla gelebilecek her türlü mekanın tasarımı iç mimar tarafınca meydana getirilmektedir.


Nou İç Mimarlık Hakkında Bilgi

Nou İç Mimarlık, alan yaratma esnasında, alanın tasarlanmasını isteyen kişinin görüş ve düşüncelerini de göz önüne alarak buna uygun bir şekilde proje meydana getirmektedir. Tasarım yapılacak olan mekanın alanına, nasıl bir dekorasyon istediğine ve kişinin arzularına göre hareket etmektedir.


Profesyonel bir şekilde hizmet veren ve çok konuşulan projelere imza atmıştır. Estetik görünmeyi ve kişinin beğenisine uygun bir tasarım meydana getirmeyi hedef edinmiştir. Fikirlere ve düşüncelere açıktır, bunu da projeye katıp ortaya güzel işler çıkarmaktadır. Kaliteli işler meydana getirir ve tercih eden müşterilerinin çoğu memnun kalmaktadır. Düzenli bir çalışma disiplinini her zaman merkeze koymuş ve bu şekilde hareket eden bir iç mimar firması olarak bilinir.


İç Mimarinin Kullanıldığı Yerler Nelerdir?

İç mimari denildiği zaman akla direkt olarak evlerin tasarımı gelmektedir. Durum bu şekilde değildir. Geniş bir çalışma alanına sahiptir ve çoğu kişinin tercihinde yer almaktadır. İstediği her alanda bir düzenleme yapma yeteneğine sahip olan ve bir mekanı kullanılabilir bir hale getirebilen bir çalışma alanı olarak bilinir. Mekana uygun konsept ve kullanışlı bir mekan meydana getirmek için çalışırlar ve bu çalışma alanları şu şekilde sıralanabilir:


 1. Hastane,

 2. Fuar alanları,

 3. Ofis tasarımı,

 4. Evin iç mekanında tasarım esnasında,

 5. Pastane ve kafelerin tasarımları,

 6. Otellerin iç mekanın tasarlanmasında,

 7. Sahne, sinema ve kütüphane gibi alanların tasarımında,

 8. Bankaların iç mekan tasarımlarında,

 10. Uçak iç tasarımı ve özel yatların iç mekan tasarımlarında,

 11. Alışveriş merkezlerinin iç dizaynında faaliyet gösterirler.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

buttons=(Kabul Et !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
To Top
Bumerang - Yazarkafe