Giydikçe içinizi ısıtacak tesettür kaban modelleri

0
Giydikçe içinizi ısıtacak tesettür kaban modelleri
Kışın soğuk ayazında, sımsıcak sarınacağınız tesettür kaban modelleri ile Zülays Giyiym birbirinden farklı tarzlarda, sıcacık kap ve kabanları sizlerle buluşturuyor. Tesettür kıyafetler üzerinde, tarzınıza göre belirleyebileceğiniz  kap ve kaban seçimlerinizle, isterseniz şık isterseniz spor bir görünüm elde edebilirsiniz.

Tesettür Kaban Nedir?

Kaban kavramı, vücudu dış kısımdan gelen soğuk havadan koruyup, ısıtma özelliği taşıyan dış giyim parçalarıdır. Ve kış aylarının, olmazsa olmazlarındandır. Vücudu en azından kalça hizasına değin örten ancak daha uzun olarak, ayak bileği hizasında ya da dizüstünde bir boyla da tasarlanan, dış giyim kıyafetleridir.

Tesettür kaban ise, tıpkı tesettür giyimde olduğu gibi, vücut hatlarına vurgu yapmadan tasarlanan, genellikle uzun tercih edilebileceği gibi kalçayı örterek diz üstü olarak da tercih edilebilen, rahat kesime sahip kabanlardır. Yaka, kol ve etek detayları gibi önemli noktalarda farklı tasarımlarla  üretilen tesettür kabanların, üretimi sırasında kullanılan kumaş kalitesi, rengi modeli ve kesimi oldukça önemli detaylardır.

Zülays Giyim birbirinden şık ve tarz detaylara sahip tesettür kaban modelleri ile tercih ettiğinize pişman olmayacağınız, aksine mutlulukla sarınacağınız, sıcacık ve kaliteli bir koleksiyon sunuyor.

Bu Kış Zülays Kaban Tasarımları İle Sıcacık Kalın

Zülays, pek çok tesettür kıyafette olduğu gibi tesettür kabanlarda da oldukça farklı tasarımlar sunuyor. Sıcacık peluş ceketler, kap ve kabanlar ile tesettür kıyafetlerinize uygun harika tasarımlara Zülays ile ulşabilirsiniz.

Buklet kaban modelleri, kaşe kaban seçenekleri, peluş ceket tasarımları ile bu kış siz de dilediğiniz tarzda ve kendinize yakışan model ile huzurlu ve sıcacık kalın.

Zülays Giyim'in Tesettür Kaban Modelleri İle Şıklığın ve Rahalığın Sıcacık Fırsatını Kaçırmayın

Vücut yapınıza, boy ölçülerinize ve tarzınıza göre belirleyeceğiniz, birbirinden tarz tesettür kaban modelleri ile aradığınız kriterlerin de üzerinde seçeneklere ulaşabilirsiniz. Kendi tarzınıza göre dilediğiniz modeli, dilediğiniz beden ölçülerini ve rengi tercih edebilirsiniz.

İsterseniz uzun isterseniz diz boyu ya da diz üstü hizasında olasun, tasarlanan farklı modellere kayıtsız kalamayacaksınız. Tercih edebileceğiniz kaban modellerinde aradığınız özellikler, rahatlık ve vücut hatlarını göstermiyor oluşu ve pek tabi sizi sıcacık tutmasıdır.

Zülays Giyim Her Yaşta ve Her Zavke Uygun Tarz Kabanlar Sunuyor

Zülays'ın sıcacık kaban modelleri, belli bir yaşa hitap eden bir çizgiden ziyade, genç, orta yaş ve sonrası gibi hemen her yaşı kucaklayan, tekbir tarzdan ziyade ister şık, ister spor her tarza uygun tasarımlardan oluşmaktadır.

Genç ve klasik giyim seven tesettürlü hanımlar için Fit  ya da Maria uzun kaşe kaban modelleri, şık olmayı seven hanımlar için buklet ya da kruvaze kabanlar, rahatlığı önemseyen hanımlar için oversize kabanlar gibi sayabileceğimiz daha pek çok kaban modelleri ile tesettürlü hanımları reddedemeyecekleri fırsatlarla karşılıyor.

Zülays Giyim'de tercih edebileceğiniz bir diğer model olan Fit kaban modeli, hem şık hem rahat tarzda giyinmeyi seven tesettürlü hanımlar için ideal bir tercih olacaktır. Kapamasız bir model olan bu tasarım, 46 bedene kadar tercih edilebilirken, 9 farklı renk seçeneği ile dilediğiniz renkte tercih imkânı sunuyor. İngiliz yaka, yandan cepli bu kaban kaşeden üretilmiştir.

Maria uzun kaşe kaban da yine kapamasız astarlı tasarımlardan biridir. Bu kabanda da farklı bedenlere farklı renklere ulaşabilirsiniz. Şık tasarımının kapüşonla yumuşatılması, rahat ve daha tarz bir görsel oluşturmasını sağlamıştır.

Genellikle spor giyinmeyi seven ama kıyafetlerinde hafif şık bir dokunuş arayan genç tesettürlü hanımların tercihlerinden biri olan, klas kaşe kaban modeli , kruvaze kapama çıtçıtlı tasarlanmıştır. Keçe kaşeden tasarlanan bu ürünü ekru, sarı ve siyah olarak tercih edebilirsiniz.

Lady Oversize kabanları de yine kruvaze kapa ve astarlı olarak tasarlanmış bir diğer modeldir. Bu üründe yer alan cepli tasarım, gün içerisinde rahat bir kullanım imkânı sunuyor. Yine bu üründe de diğer tasarımlarda olduğu gibi farklı renkleri tercih edebilirsiniz.

Kolları nakış detaylı tesettür kaşe kaban modeli de şık giyinmeyi seven, kullandığı eşyalarda, tercih ettiği kıyafetlerde, hafif de olsa bir tık daha dikkat çekmek isteyen hanımların tercihi bir modeldir. Bu kaban önden gizli düğmesi sayesinde, daha şık görünüyor. Astarlı ve cepli tasarlanan bu ürünü 50 bedene kadar tercih edebilirsiniz.

Zülays Giyimin tarzı ve kaliteye önem vererek müşteri memnuniyetini ön planda tutan tavrı, kolay ödeme seçenekleri ile siz de dilediğiniz renk ve modelde dilediğiniz kabanları, gönül rahatlığı ile tercih edebilir, sıcacık bir kışı, tarzınızı yansıtan kaban ve renklerle karşılayabilirsiniz.

Deri peluş ceketler, kapüşonlu kaplar, kareli ya da düz peluş ceketler gibi tercih edebileceğiniz kap ve kabanlar, peluş ceketlerle siz de tesettür kıyafetlerinizi dikkat çekici kılın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

buttons=(Kabul Et !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
To Top
Bumerang - Yazarkafe