Stor Perde Metrekare Hesaplama

0
Stor Perde Metrekare Hesaplama
Firmamız üzerinden tüm stor perdeleriniz için fiyat alabilir ve en doğru stor perde metrekare hesaplamasını yapabilirsiniz.

Stor perdeler evlerimizde ve ofislerde sıklıkla kullanılan perde çeşitlerinden olmaya devam ediyor. Özellikle ev hanımları mutfaklarda, salonlarda, çocuk odalarında bu tarz perdeleri tercih ediyorlar. Siz de en güzel modelleri, firmamız içinde bulabilir ve en ekonomik şekliyle stor perde metrekare hesaplaması yapabilirsiniz. Perde satın alırken iyi bir perdeci bulmak ve ondan hizmet almak önemlidir. Yeni perde siparişi verecek olanlar bu yüzden tereddüte düşebilir. Bütçe belirlemek ve kendi bütçelerine göre en uygun yerden alışveriş yapmak için, saatlerce dolaşmak zorunda kalabilirler. Bunun için vaktinizi harcamadan hem boy hesaplama da hem de ideal uygunluktaki fiyatlarla bizden hizmet alabilirsiniz. 

Stor Perde Nedir?


Kullanım kolaylığı, dayanıklılığı ve temizlik sebebiyle hayatımıza giren bu perde çeşidi, alüminyum bir borunun üzerine sarılmış özel bir kumaştan oluşur. Işık geçirgenliği olmayan bu perdeler görsellik açısından tercih edilirler. Dilediğiniz her mekâna uyum sağlayabilir. Stor perdelerde mekanizma hep aynı mantık üzerine kuruludur, sadece zevk ve tarza hitap etmesi açısından kumaş özellikleri ve renk özellikleri değişebilir. Kullanıcıya kalmış bir tercihtir. 

Stor Perde Fiyatları


Stor perdeler için fiyat belirlenirken kullanılan, kumaş, mekanizma türü ve ölçülere göre değişiklik gösterecektir. Bu yüzden öncelikle, stor almak istediğiniz odanın ölçülerini aşağıda verdiğimiz şekilde alın. Ve aldığınız bu doğru ölçülerle firmamızdan en uygun perde fiyatlarını alın.

Stor Perde Metrekare Hesaplama


Alacağınız perde için, fiyat belirlemek çok önemlidir. Bunun içinde ihtiyacınız olan boyutu en doğru bir şekilde nasıl alacağınızı bilmeniz gerekir. Peki, stor perde metrekare hesaplama nasıl olmalıdır?

• Öncelikle stor perde alacakken, bilmeniz gereken ilk bilgi, kumaş özelliğiniz ne olursa olsun, boyunuz 2 metre veya 2,1 metre olmalıdır. 

• Daha sonrasında pencere boyunuzu ölçmelisinizdir. 

• Örneğin perdenizin boyu 1.80 olsun diyelim en bilgisi de 1.50 olsun. Buna rağmen sizin boyunuz her zaman 2 metre üzerinden hesaplanacaktır. Yani bir örnekle gösterirsek;

1,80*1,50= 2,7 hesaplamanız perdeciye gittiğiniz de 1.80*2= 3,6 olarak yapılacaktır. Gördüğünüz gibi her halükarda boy bilgisi 2 olarak alınıyor.

• Bir başka yöntemde yuvarlama yöntemidir. Örneğin; 1,65*1,80 olarak bir hesaplamanız varsa 
Bunu, 1,65’i yukarı yuvarlıyorsunuz ve boy bilgisi zaten 2 metre olarak alınıyor, yani hesaplama şöyledir:  1,70*2=3,40 cm olarak hesaplanır. 

Stor Perde Yıkanırken Metrekare Hesaplama,


Stor perdeler kolaylık, temizlenirlik ve dayanıklılık açısından tercih edilirler. Ancak perdelerinizin uzunluğunu iyice öğrenip bir yere not etmelisiniz. Özellikle yıkamaya gönderdiğinizde size verilecek olan hizmet fiyatı metrekare üzerinden belirlenir. Bu yüzden yukarıda verdiğimiz örneklere göre stor perde metrekare hesaplama işlemi yapabilirsiniz. Bu şekilde daha güvenilir ve bilinçli bir hizmet almış olursunuz. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

buttons=(Kabul Et !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
To Top
Bumerang - Yazarkafe