Q Switch Lazer ne işe yarar?

0

Q Switch Lazer ne işe yarar?
Lazer ile dövme silme, belirli cilt problemlerini ortadan kaldırma gibi işlemleri pek çok uygulama gerçekleştirilebilir. Bazıları atışlarının hedefe odaklı olmadığından tercih edilmez.

Ancak Q Switch Lazer, tamamen hedefe odaklı ve güçlü atışları ile dikkat çekmektedir. Bu şekilde sorunlu alanın dışındaki diğer alanlara lazer ile işlem gerçekleştirilmiş olur. Peki, Q Switch Lazer ne işe yarar? Şimdi size bu konunun pek çok detayından söz edeceğiz.

Q Switch Lazer Nedir?

Sorunlu bölge üzerine odaklanarak, cilt problemlerini lazer ışığı ile ortadan kaldıran Q Switch Lazer, hedefe odaklı ve yüksek sayıda atışlar yaparak sorunlu olan dokuyu hızla onarmaktadır. Ayrıca sorunlu bölge dışında atış yapmaması da uygulamanın diğer alanlara zarar vermesinin önüne geçmektedir. Her atışta küçük bir iğne batması gibi bir his oluşur. Bu his, sadece zararlı doku üzerinde olur. Dokunun çevresine herhangi bir ısı kaçışı olmaz.

Q Switch Lazer’in Faydaları

Yalnızca cilt lekeleri değil, dövme silme işlemlerinde de sıklıkla tercih edilen Q Switch Lazer, uygulanan dokuda pek çok farklı olumlu etki oluşturmaktadır. Genel faydaları ise aşağıdaki gibidir:

     Dövme silme,

     Cilt lekelerini ortadan kaldırma,

     Hasarlı doku dışındaki alanlara zarar vermeme,

     Güçlü atışlar ile hedefe odaklı lazer uygulaması yapma ve

     Ciltteki sarkmaları ortadan kaldırma gibi pek çok faydayı içerisinde barındırmaktadır.

Kişinin cilt yapısı ile doğrudan ilişkili bir süreç olduğundan, ortalama olarak 4 ila 8 seans arasında sürer. Ancak seans sayısı kişiden kişiye değişiklik göstermektedir. Bu konuda uzman bir klinikten bilgi alınmalıdır.

Q Switch Lazer Leke Tedavisi: Flora Klinik

Uygulama diğer lazer uygulamalarına nazaran pek çok avantaja sahip. Bu sebeple de hem erkek hem de kadınlar tarafından tercih ediliyor. Uygulama genel anlamda;

     Güneş lekeleri,

     Çiller,

     Yaşlılıktan kaynaklanan lekeler ve

     Dövme izleri gibi doğuştan ya da zamanla oluşan  olumsuzlukları ortadan kaldırmaktadır.

Flora Klinik, deneyimli ekibi ve uzman estetisyenleri ile dikkat çekici estetik uygulamalarını en başarılı şekilde gerçekleştirmektedir. Q Switch Lazer Fiyatı İçin +90 212 215 57 87 numaralı telefondan Flora Klinik’e ulaşabilir ve süreci daha detaylı öğrenebilirsiniz. Biz de bu kapsamda “Q Switch Lazer Ne İşe Yarar?” isimli içeriğimizde uygulamanın genel hatlarından bahsetmeye çalıştık.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

buttons=(Kabul Et !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
To Top
Bumerang - Yazarkafe