Gençleştirici Serum-Secretumac KompleX Güzellik Serumu

0
Gençleştirici Serum-Secretumac KompleX Güzellik Serumunun, Kırışıklık önleyici rolü, yaşlanma karşıtı kremlerin ulaşamadığı cildinizin en alt katmanlarına ulaşarak Kırışıklık önleme etkisini güçlendirmektedir. Bu nedenle kırışıklık karşıtı bakım kreminizden önce yüzünüze yaşlanma karşıtı bir serum sürmelisiniz. Nemlendirici ve aktif içerikli serum, kremlere tamamlayıcı bir yüz bakım çözümüdür. Her iki tedavinin de cilt üzerinde kullanılması yüz güzelliği rutininiz için çok önemlidir.

Güzellik rutininizde Secretumac kırışıklık önleyici serumun rolü

Yaşla birlikte cilt , su, hyaluronik asit ve kolajen eksikliğinden muzdariptir . Kırışıklık önleyici serumun cilt bakım rutininizdeki rolü nedir? Tuzlu su gibi, yoğun cilt tedavisi için kırışıklık önleyici serum kullanılır .

Yaşlanma belirtilerine karşı yoğun bir nemlendirme çözümü

Nemlendirici bir yaşlanma karşıtı krem tek başına yaşa bağlı cilt problemlerini çözemez. Hyaluronik asitte konsantre bir serum , cilde yoğun bir nemlendirme çözümü sunar. Hyaluronik asidin aktif ilkeleri, epidermiste suyu tutar. Su , cilt dokularına nemi geri kazandırmak için cildin alt katmanlarına yayılır . Cildin yüzeyinde çirkin oluklar ve lekeler kaybolur.

Gençleştirici Serum-Secretumac KompleX Güzellik Serumu

Cilt yaşlandıkça epidermis, dermis ve hipodermisteki hücrelerin aktivitesi yavaşlar. Yüz derisinin üç tabakasının hücrelerinin fizyolojik işlevi bozulur. Hücreler artık kendilerini yenilemek için bölünemezler, yaşlandıkları söylenir . Kırışıklık önleyici serumlar kremlerden daha sıvıdır. Yaşlanma karşıtı aktif bileşenleri , yaşlanan hücreleri onarmak için epidermise daha derine nüfuz eder .

Kırışıklık önleyici serum: deri altı infüzyonunda aktif maddeler

Bebek cildinin parlaklığını ve sıkılığını yeniden kazanmayı mı hayal ediyorsunuz? Göz çevresi, burun, dudaklar için yaşlanma karşıtı serum kullanma önerilerimize uyun .

Kırışıklık karşıtı serumun güçlendirilmiş etkisi

Vücut yaşlandıkça yüzde sarkma riski artar. Kırışıklık önleyici serumlar, yaşlanma karşıtı kreminizin nemlendirme, sıkılık ve parlaklık etkilerini artırır.

Rolleri, A vitamini ve C vitamini gibi cilt için gerekli olan elementlerin emilimini arttırmaktır.

Göz çevresi bakımı için özel bir serum sağlar. Alnındaki olukları, burun çevresini, dudakların çevresini hedefleyin ve oradan boyuna doğru gerin.

Hangi kırışıklık önleyici serum bebek cildi etkisi yaratır?

Bebek cildi etkisi için nemlendirici ve antioksidan multivitamin konsantresi sunan serum Secretumac Komplex Gençlik Serumunu tercih edin. Kırışık ve lekeli ciltler , nem eksikliği olan ciltlerdir. Yaşlanan organizma alında, gözlerin kenarlarında ve burundan dudakların köşesine kadar oluklar kazar. Kırışıklık önleyici serum, yaşlanma karşıtı aktif bileşenlerini bir bakım kremini desteklemek üzere cilde bırakır. Serumun nemlendirici gücü, subkutan infüzyonla karşılaştırılabilir fizyolojik bir etki yaratır .
 
Gençleştirici Serum-Secretumac KompleX Güzellik Serumu

Kırışıklık önleyici serumun güçlendirilmiş etkisi, yüzde kırışık ve leke oluşma riskini sınırlar. Gündüz bakımı ve gece bakımı ile birleşen etkileri, hücrelerin fizyolojik işlevini geri kazandırır. A vitamini, C vitamini, E vitamini ve hyaluronik asit gibi doğal aktif maddeleri seçin.

Serumunuzu yüzünüzde nasıl kullanacağınızı ve cilt tipinize göre hangi serumu seçeceğinizi öğrenin. Kırışıklık önleyici serum sayesinde neredeyse bebek cildini yeniden kazanmak için güzellik ipuçlarımızı takip edin:

Yüz Serumu Nedir?

Yüz serumu , epidermisin özel talebine göre hedefli bakım sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Güzellik rutininizin etkinliğini arttırmak için serumunuzu kremin önüne koymanız tavsiye edilir . Neden? Niye ? Çünkü serumun sıvı dokusu, nemlendirmek ve derinlemesine etki etmek için epidermise anında nüfuz eder , ancak cildi koruma amaçlı değildir.

Bu koruma görevi, cilt bariyerini güçlendirerek bu hidrasyonu kapatacak olan bakım kreminize atfedilir.

Kozmetik serum, nedir?

Bakım kremleri cildi korumayı amaçlarken, kozmetik serumların amacı epidermisin ihtiyaçlarına yönelik hedefli bir yanıt sağlamaktır . Güçlü aktif bileşenlerle dolu formülü tüm cilt tipleri için uygundur.

Gençleştirici Serum-Secretumac KompleX Güzellik Serumu

Serumun tanımı: epidermisin ihtiyaçlarına yönelik hedefli bir yanıt

Serum, aşağıdakiler gibi çeşitli cilt problemlerini derinlemesine tedavi etmek için özel olarak tasarlanmış yoğun formülü olan bir yüz bakım ürünüdür :

kırışıklıklar ;
yüz, göz veya dudak konturunun sarkması;
hidrasyon kaybı;
cansız cilt;
kahverengi lekeler;
kırmızılık;
seboreik dermatitten etkilenen cilt;
vb

Nemlendirici veya besleyici etkileri ve yatıştırıcı, onarıcı veya düzenleyici etkileri nedeniyle aranan yüz serumları, formülüne bağlı olarak aşağıdakiler gibi güçlü bileşenler içerir:

yaşlanma karşıtı ve nemlendirici etkisi için hyaluronik asit (cilt için su deposu);
yaşlanma karşıtı, kırışıklık karşıtı ve tonlayıcı etkileri için peptitler (kollajen ve hyaluronik asit üretiminde yer alır);
vitaminler ; _
iz elementler .

Serumların ultra zengin formülü, çok küçük miktarlarda kullanımı destekler. Bu, bu parlaklık güçlendirici konsantreyi en yakın damlaya kadar dozlamanıza izin veren bir damlalıklı kapaklı veya bir dozlama pipetli küçük bir şişedeki ambalajlarını açıklar .

Güzellik rutininizde serum kullanmak

Gündüz veya gece bakımınızın etkinliğini artırmak için klasik güzellik rutininize ek olarak bir serum kullanmanız önerilir.
Sabah ve akşam cilt bakım kreminizle veya kür şeklinde kombine edilen bu ürün, yaşlanmayı geciktirici aktif maddeler bakımından oldukça konsantredir , yüz ürünlerinizin (krem veya yağ) etkisini on kat artırır.
Maksimum etki için serum uygulaması temiz cilde yapılmalıdır. Bakım kreminizin uygulanmasından önce gelir.
Aynı ürün yelpazesinden serum ve kreminizi seçmek, bu sinerjik etkinin faydalarını optimize eder. Organik veya doğal etken maddeler içeren ürünleri tercih etmeniz bir artıdır .
Güneşe maruz kalınması durumunda, birSerum ve bakım kremi ikilinizin etkinliğini zayıflatmamak için vücut, yüz ve saç için yüksek koruma faktörlü (toplam ekran tipi) bir güneş koruyucu ürünü şiddetle tavsiye edilir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

buttons=(Kabul Et !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
To Top
Bumerang - Yazarkafe