Bar Ekipmanları Nelerdir, Nereden Satın Alınır?

0
Bar Ekipmanları Nelerdir, Nereden Satın Alınır?

Restoran, otel ve çeşitli işletmelerin en yoğun yerlerinden biri barlardır. Sürekli değişen ihtiyaçlarla birlikte barlarda da farklı ekipmanlara ihtiyaç duyuluyor. Barınızda ihtiyacınız olan ekipmanları belirlemek için öncelikli, hizmet çeşitliliğinizi değerlendirmeniz gerekir. Bar ekipmanları bir barda olmazsa olmaz elektronik ve çeşitli destek malzemeleridir. Bar mikseri, çay makinesi, narenciye sıkacağı, kahve öğütücüsü, kahve makinesi, buz kırıcı, kettle gibi temel ekipmanlar bir barın hizmet kalitesini yükselten ekipmanlardır. Siz de ihtiyacınız olan ürünleri belirledikten sonra markaları incelemek ve fiyat karşılaştırması yapmak için bar ekipmanlarının adresi Cafe Mutfak ürünlerine göz gezdirmelisiniz. Bar ekipmanı almadan önce bazı önemli kriterlere dikkat etmeniz önemlidir.

Bar Ekipmanları Nelerdir?

Restoran, cafe ya da barlarda ihtiyaç duyacağınız çeşitli ekipmanlar vardır. Bu ekipmanların özellikleri ve fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. Bar ekipmanları kendi içinde iki grupta değerlendirilir. Bunlardan ilki barmen ekipmanlarıdır. Barmenin yiyecek içecek hazırlarken kullandığı Shaker, peçeteslik, servis tepsisi, buz kovası, bardak, kadeh, fincan, kesme tahtası, bıçak gibi temel ekipmanlar vardır.

Cafe bar ekipmanları ise diğer bir gruptur. Bunlar; kahve makinesi, kettle, çay makinesi gibi elektronik olan ekipmanlardır. Özelikle yeni bir mekan açılışında çok daha fazla ekipmana ihtiyaç duyulur. İhtiyaçlar ve mutlaka olması gereken ekipmanlar belirlenmeli ve satın alma işlemi bu listeye göre yapılmalıdır. Cafe Mutfak kataloğu içinden seçeceğiniz ürünlere uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.

Bar Ekipmanı Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Bar Ekipmanları içinden seçim yaparken; endüstriyel mutfak ihtiyaçlarına uygun ürünler olması, dikkat edilecek en önemli konudur. Bir barda içecek ekipmanları en sık kullanılan ürünlerdir. Profesyonel cafe bar malzemeleri ile hem zamandan hem de iş gücünden tasarruf edebilir, daha hijyenik bir çalışma yapabilirsiniz.

Ekipman seçiminde belki de en önemli konulardan biri ürünlerin sürekli olarak gıda ile temasta olacağının unutulmaması ve paslanmaz olması gerektiğidir. Paslanmaz ürünler içinden yapacağınız seçimlerle daha hijyenik çalışmalar yapabilirsiniz.
Ekipmanın garantisi olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Herhangi bir sorunla karşılaştığınız zaman hızlı bir şekilde ve garanti kapsamında çözümlenmesi önemlidir.
Fiyat ve performans değerlendirmesi yapmak da önemlidir. Ürünlerin özelliklerini iyi değerlendirdikten sonra mutfağınız için en uygun olan ekipmanı seçmelisiniz.
Ürünlerin ergonomik olması sizi hem zaman hem de maliyet kaybından kurtarır.

Bar Ekipmanları Nereden Alınır?

Endüstriyel mutfak ürünleri dendiğinde ilk akla gelen ürünler bar ekipmanlarıdır. Yeni teknolojilerle tasarlanan bar ekipmanları ihtiyaçlara göre çeşitlendirilmeye devam ediyor. İhtiyacınız olanlar  listesini doğru hazırladıktan sonra uzun ömürlü, yüksek kapasiteli, dünyaca bilinen markaların ürünlerine sahip olabilirsiniz. Eşsiz sunumlar yapmanıza yardımcı olacak, bu sın teknoloji ürünler sayesinde, en yoğun çalışmalarınızda bile hızlı ve kaliteli bir hizmet verebilirsiniz. Bar ekipmanları eksiklerinizi tespit ettikten sonra Cafe Mutfak ürünleri içinden seçim yapabilirsiniz. Kaliteli ve güvenilir ürünlere hızlı bir şekilde sahip olmak için zaman kaybetmeyin! Bunun için tek yapmanız gereken Cafe Mutfak web sayfasından ürün ve markalar hakkında araştırma yapmaktır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

buttons=(Kabul Et !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
To Top
Bumerang - Yazarkafe