Güvenilir Medyum Nedir?

0
Güvenilir Medyum Nedir?

Bugün uzman medyumlar hakkında bir çok yalan haber çıkmış, karalama kampanyaları yapılmış, kötü ve çirkin sözler söylenmiştir. Ancak medyumlar, dünyaya gelen olağanüstü yetenekli insanlardır. Medyumun tanımını yapmak gerekirse şu şekilde yapılabilir; Araçlar, ahiretle iletişim kurabilen ve güçlü psişik güçleri olan insanlardır. Doğaüstü varlıklarla iletişim kurmadan önce genellikle transa girerler. 

Trans kelimesinin anlamına baktığımızda; Psişik, beyin enerjisiyle düşündüğü konuya odaklanarak karşınızdaki kişinin veya nesnenin gizemli durumunu anlamaya çalışır. Orta; Hipnozdayken, hissettiği negatif enerjiyi yok etmek için mistik güçten aldığı pozitif enerjiyi de ekleyerek önündeki kişinin veya şeyin negatif enerjisini kontrol altına almak için gerekli çalışmaları yapar. Bu durumla karşı karşıya kaldıklarında, çoğu zaman şiddetli olan ve negatif enerjinin kontrolü altında olan enerjinin içinde sıkışıp kaldıkları için negatif enerjiye direnemezler. Böyle bir durumdan kurtulan kişi, beyin yapısında aldığı negatif enerjiden büyük zarar görecektir. Bu yüzden kendini kontrol etmesi ve olaylara sağlıklı bir şekilde yaklaşması ve enerjisini kontrol etmesi çok zordur.

Medyumların özellikleri diğerlerinden farklıdır, bu nedenle doğaüstü yeteneklerini tamamen insanların yararına kullanabilirler. Herkes uyum sağlayamaz, bu özellik doğuştan gelir. Ayrıca bir kişinin aracı olabilmesi için el sıkışma şeklinde rıza alması gerekir. Medyum altında falcılar, şamanlar ve şifacılar çalışmak kesinlikle imkansızdır. Bu insanlar tamamen sahtekar, yalan söylüyor, amaçları sadece maddi kaygıları içeriyor. Bırakın sorunlarına çözüm sunmayan insanlar bile para alıyor. Ancak medyumlar sadece kullandıkları malzemelerin maliyetini talep ederler.

Medyumlara neden ihtiyaç duyarız ?

Hayatın belirli dönemlerinde işler istediğimiz gibi gitmeyebilir, dileklerimiz gerçekleşmeyebilir ya da zihinsel olarak kendimizi kötü hissedebiliriz. Bu tür sorunlarla karşılaştığımızda, genellikle bize zihinsel olarak rehberlik edecek, olmasını istediğimiz her şeye aracılık edecek ve gerçekleşmesini sağlayacak insanlara ihtiyaç duyarız. O günlerde medya, gizli bilgi ve bilgileriyle bize yol gösteren, manevi olarak destek veren ve sır ilmi sayesinde yaptıkları işlemlerle hayatımızı kolaylaştıran kişilerdi. İnsanoğlu ile neredeyse uzun bir geçmişe sahip olan telepati bilimi, tarih boyunca birçok imparator, kral, kraliçe veya dünyanın birçok ünlü insanı tarafından yaşam üzerinde kontrol sahibi olmak için kullanılmıştır. 

Medyumların sahip oldukları kadim bilgiler günümüze kadar ulaşmayı başarabilmiştir. Dolayısıyla birçok medyum, sahip olduğu bilgilerle, zor, zihinsel olarak kayıp durumda olan birçok kişiye rehberlik edebilir ve onlara yol gösterebilir. Ancak her zaman olduğu gibi bugün de güvenilir medyumların yanı sıra sahte medyumlar da bulunmaktadır. Zor durumda kalan veya kendini kötü hisseden insanlara gelince, oportünistlerin insanları aldatmak için kullandıkları yöntemlerden biri de arabuluculuk yapmaktır. Ne yazık ki bu durum, hakiki kadim bilgiye sahip spiritüalistleri önyargıya ve yanlış düşüncelere maruz bırakmaktadır. 

Medyum ararken nelere dikkat edilmeli ? 

Referanslar, bir konunun veya bireyin güvenilirliğini sağlamanın en etkili yollarından biridir. Referans, söz konusu kişiyi tanıyan, önceki çalışmaları hakkında bilgi sahibi olan ve tüm bu bilgilere dayanarak kiminle konuşabileceğinizin, kelimenin ne anlama geldiğinin en basit tanımıyla verilen bir isimdir. . Bir medyum görmeye karar verdiyseniz ve güvenilirliğinden emin olmak istiyorsanız, önce referanslarına danışmalısınız. Psişik güvenilir bir prosedür yapmak istiyorsanız, kendi adını ve soyadını kullanan, uzun yıllardır medyum olan ve muhtemelen birçok kişiye yardım eden biri olacaktır. Böyle bir kişinin kimlik bilgilerine kolayca erişebilir ve güvenilirliğinden emin olabilirsiniz.
 
Sahip olunması gereken kadim bilgi, iletişim aracı olmasına rağmen, her şeyden önce nesilden nesile aktarılan bilgidir, ancak bu bilgiyi doğru kullanmak için gerekli eğitimin alınması gerekir. Özellikle günümüzde bir medyum, hem kadim bilgilerini hem de bu bilgilere dayalı olarak duygu ve enerjilerini doğru bir şekilde yönlendirebilmeleri için profesyonel bir ehliyete sahip olmalıdır. Bu nedenle profesyonel ve güvenilir bir araçtan yardım alabilmek için öncelikle sahip olduğu mesleki sertifikaları kontrol edebilirsiniz. 

Güvenilir araçları diğer araçlardan ayıran en önemli detaylardan biri de paranın değil güvenilir araçların tercih edilmesidir. Sahte medyumların önceliği para olduğu için, müzakerelerde veya işlemlerde para genellikle önceliği alır. Bununla birlikte, güvenilir bir medyum, paradan önce probleminize ve çözümüne odaklanacaktır. 

Sahte medyumlar, aldatıcı davranışları nedeniyle kolay fark edilmemek veya kolayca kaçmak için sahte isimler kullanırlar. Ancak, güvenilir medyumlar için durum böyle değildir. Güvenilir medyumlar, eylemlerinden emin oldukları için açıkça kendi adlarını kullanırlar.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

buttons=(Kabul Et !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
To Top
Bumerang - Yazarkafe