Yeni Doğan Bebek Malzemeleri

0
Anne ve anne adaylarının kurtarıcı malzemeleri olarak zıbın, tulum ve hastane çıkışı kıyafetleri yer almaktadır. Yeni doğan bebeklerde ve 2-3 yaşına bebeklerde çok fazla kullanılan bu kıyafetler ile birlikte bebekleriniz de daha rahat etmektedirler. Sitemizde renk renk ve çeşit çeşit olan bu ürünlerimiz ile sizlere daha iyi kalitede hizmet sunmaktayız. Kız ve erkek bebekler için birçok renk ve desen modellerimizin yanı sıra yaş gruplarına göre ayrılmaktadır.

Kullanım Alanları

Anne olacak adayların hastane çantalarını hazırlarken mutlaka koyması gereken malzemeler arasında bebe hastane çıkışı kıyafetleri bulunmaktadır. Bunları hazır olarak ya da hızlı ve kolay ulaşmak için sitemizden temin edebilirsiniz. Bu setin içerisinde bebekleriniz için yeni doğan zıbın takımı da bulunmaktadır. Bu saye de atlet ve külot ile uğraşmaya gerek kalmadan bebeklerinizin altını değiştirirken daha kolay giydirebilirsiniz ve bebeğinizin soğuktan etkilenmesini engelleyebilirsiniz.

Bunların yanı sıra yeni doğum yapmış olan annelerin de çocuklarına bu kıyafetlerin giydirilmesi öngörülmektedir. Annelerin yeni doğan tulum kullanımı ile birlikte bebeklerin soğuktan etkilenmesi en aza indirgenmiş ve tek parça kıyafet ile bebeklerinizi giydirmek daha kolay bir hale gelmiştir.

Hastane Çıkışının İçerisinde Yer Alan Malzemeler

Hastane çıkışı setinin içerisinde bulunan malzemeler ile tek bir seçim ile birlikte birçok parçaya ulaşabilirsiniz. Setin içerisinde; Önlük, eldiven, şapka, alt ve üst olmak üzere pijama takımı bulunmaktadır. İsteğe göre alt ve üst takım yerine tulum şeklinde olan takımlarımızda sizler için sitemizde yer almaktadır.

Daha geniş bir hastane çıkışı istiyorsanız da set halinde satılan parçalarımızdan yararlanabilirsiniz. İsterseniz de bir takım hastane çıkışı alarak diğerlerini de parça şeklinde ayrı olarak tulum ve zıbını alabilirsiniz. Sizler de uygun fiyatlı çeşitli olan bu ürünlerimizden yararlanmak için sitemize göz atabilirsiniz. Şimdiden keyifli alışverişler dileriz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

buttons=(Kabul Et !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
To Top
Bumerang - Yazarkafe