Hızlı Bir Telefondan Çok Daha Fazlası: iPhone 7 Plus

0
Hızlı Bir Telefondan Çok Daha Fazlası: iPhone 7 Plus

Cep telefonları arasında dikkat çeken markalardan biri olan Apple, ürettiği akıllı telefonlar ile kullanıcılara birçok özellik sunuyor. iPhone 7 Plus gerek tasarımı gerekse hızlı olması yönünden ileri bir teknoloji ile üretilmiştir. Sizin için cimri.com üzerinden iPhone 7 Plus incelemesi yaptık. İşte modern teknoloji ürünlerinden biri olan iPhone 7 Plus..

IPS Ekran ile Daha Canlı Renkler

İphone 7 Plus’ta 5.5 inç ekran boyutunun yanı sıra 1080x1920 piksel ekran çözünürlüğü mevcuttur. Aynı zamanda FHD ekran kalitesine sahip olan bu telefonda renkler belirgin bir şekilde ortaya çıkar. IPS ekran teknolojisi ile göze en yakın renk diziliminin sağlandığı iPhone 7 Plus’ın kolay ayarlanabilir bir menüsü vardır. Kullanıcı kendi belirlediği çözünürlükte telefonu kullanabilir. Aynı zamanda yüksek çözünürlükte video ve fotoğraflar açılabilir.

4.5 G Desteği ile Hızlı İnternet

İnternete bağlanmak gün içinde çoğu zaman gerekli olabilir. Mobil internet sayesinde günümüzde her yerden internete erişim mümkündür. iPhone 7 Plus cep telefonlarında 4.5 G desteği mevcuttur. Bu sayede donma ve takılma olmadan anlık internet bağlantısı gerçekleştirilir. Diğer yandan kapalı mekanlarda cihazın internet erişim gücü yüksektir. Her yerden sinyal alabilen iPhone 7 Plus ile ayrıca WİFİ bağlantısı yapılabilir. Ayrıca internette dolaşım hızlı ve pratiktir.

Farklı Modlarda Fotoğraf Çekimi

Sosyal medyada kullanmak üzere ya da bireysel bir fotoğraf arşivi oluşturmak için iPhone 7 Plus ideal telefon modelleri arasındadır. 12 megapiksel kamerası ile en net vee n canlı fotoğraflar çekilebilir. Otomatik odaklama ve netleme sayesinde iPhone 7 Plus kullanıcılara fotoğraf çekiminde kolaylık sağlar. Ayrıca telefonun kristalden üretilen bir objektif kapağı mevcuttur. HDR çekim modunda fotoğraf çekilebilir ve bu fotoğraflar bilgisayar ortamına aktarılabilir. Yüz algılama ve sesli komut gibi özellikleri bulunan iPhone 7 Plus farklı fotoğraf modları ile size büyük bir avantaj sağlar.

4 Çekirdekli İşlemci

Akıllı telefonlarda işlemci gücü uygulamaların ve dosyaların çalıştırılması için önemli bir unsurdur. 4 çekirdekli işlemciye sahip olan iPhone 7 Plus sayesinde istediğiniz yüksek kalitede videoyu oynatabilir ve uygulamaların çalıştırılması sırasında donma ve kasma ile karşılaşmazsınız. iPhone 7 Plus ile en yüksek grafiklerdeki oyunları oynayabilirsiniz. Aynı şekilde bu oyunların grafik ayarlarını pratik bir şekilde kendi isteğinize göre değiştirebilirsiniz. iPhone 7 Plus’ta 3 GB bellek vardır. Böylelikle aynı anda birçok dosyayı açabilir ve videoyu oynatabilirsiniz.

Yüksek Kapasiteli Batarya

Cep telefonlarında bataryanın dayanıklılığı seçim yaparken göz önünde bulundurulur. iPhone 7 Plus 2900 mAh batarya kapasitesine sahiptir. Böylelikle cihaz saatlerce açık kalabilir ve konuşma yapılabilir. Bataryası dolu bir iPhone 7 Plus ile 21 saat karşı taraf ile konuşulabilir. Ayn şekilde cihazın müzik oynatma süresi 60 saat olarak belirlenmiştir. USB kablosu ile doğrudan şarj edilebilir bir telefon olan iPhone 7 Plus, araç içinde de şarj edilmeye uygundur. iPhone 7 Plus’ın bataryası sıcağa ve soğuğa karşı dirençlidir.

Parmak İzi Okuyucu ile Tam Güvenlik

Tuş kilidinini yanı sıra iPhone 7 Plus’ta parmak izi okuyucusu bulunur. Böylelikle cihaz kullanıcı tarafından güvenli bir biçimde korunur. Parmak izi okuyucu hızı yüksek olan bu telefonda kullanıcı kendi isteğine göre bu kilidi kaldırabilir. Doğrudan parmak izi okutulduğu anda ekran tamamen açılır ve telefon aktif hale gelir. Kullanıcı parmak izi ayarını telefon üzerinden pratik olarak yapabilir. Aynı şekilde cihazın ekran kiliti kullanıcı tarafından ayarlanabilir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

buttons=(Kabul Et !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
To Top
Bumerang - Yazarkafe