En Popüler Ve Öne Çıkan Ürünlerimiz

0
En Popüler Ve Öne Çıkan Ürünlerimiz

Kataloglarımızı inceleyen alıcıların büyük ilgi gösterdiği plak duvar saati modelleri özgün ve sıra dışı tasarımlara ev sahipliği yapıyor. Özel üretim olan aksesuarlar, yaşama ve çalışma alanlarını orijinal aksesuarlarla dekore etmek isteyenlerin öncelikli tercihleri arasında yer alıyor. Sitemizde beğendiğiniz ürünleri 12 ay taksitle satın alabilirsiniz. 
 
Plak Duvar Saati çeşitlerimiz 
 
Retro yapısıyla özellikle gençlerin büyük ilgisini çeken plak duvar renkleri %20 ile %50 arasında değişen indirim fırsatlarına sahip. Az bir fiyat farkıyla hediye paketi yaptırmanız da mümkün. Plak duvar saatlerini sadece evde değil, kafe ve ofis dekorasyonlarında da tercih edebilirsiniz. Hollywood'un simge isimlerinden Marilyn Monroe'un siyah beyaz baskısı da bu ürünlerde ek bir seçenek oluşturuyor. Diğer seçeneklerimiz arasında Iron Man, Deadpool, Star Wars ve Superman filmlerinin kaliteli baskıları yer almaktadır. 
 
Hayvan Temalı Duvar Saatleri 
 
Unicorn temalı duvar saatleri geçen yıl olduğu gibi bu yıl da çok satanlar listemizde yer alıyor. Özel baskısı solmaz ve bulunduğu her ortama dekoratif bir zenginlik katar. Genellikle salonlarda ve oturma odalarında tercih edilen unicorn temalı saatlerimiz, yemek odalarına ve mutfaklara da ayrı bir hava katıyor. Kedi ve köpek gibi çok sevilen evcil hayvanların canlı renklerle resmedildiği modellere de hızlıca göz atabilir, sonrasında kararınızı verebilirsiniz. Tükenen saatler için ''gelince haber ver'' seçeneğine tıklayarak istekte bulunmanız da mümkün. 
 
Organik Tütsü Çeşitlerimiz 
 
Tamamen doğal malzemelerden imal edilen ve sağlıklı kullanımlar için ideal olan organik tütsü çeşitlerimiz bu kategoride yer alıyor. Lavanta, tarçın ve vanilyalı tütsüler çakraları açmak, dükkana müşteri çekmek ve negatif enerjileri ortamdan uzaklaştırmak gibi farklı amaçlarla kullanılabilir. Bir paketin içerisinde toplam 15 adet tütsü bulunmaktadır ve her bir tütsü bir saatten fazla yanar. Hiçbir makine kullanılmadan el işçiliğiyle sarılan tütsü çeşitlerimiz karbon içermez. Bizden temin edeceğiniz çilekli tütsüleri de her ortamda yakabilirsiniz. 
 
Ekonomik Tütsü Ürünlerimiz 
 
Uygun fiyatlarla sitemizden temin edebileceğiniz ekonomik tütsüler hem hesaplı hem de son derece kullanışlıdır. Ada çayı, portakal çiçeği ve sandal ağaçlarının doğal bitki özlerinden üretilen ürünlerimiz organik tütsüler gibi hiçbir katkı maddesi içermez. Oda spreylerine alternatif olarak tütsüleri yakabilir ve bulunduğunuz ortamın çok daha ferah kokmasını sağlayabilirsiniz.
 
Öne Çıkan Tütsülükler 
 
Ücretsiz kargo avantajıyla alıcıların adreslerine teslim ettiğimiz geri akışlı tütsülükler stoklarımızda sınırlı sayıda yer alıyor. Akvaryum şeklinde olan modeller ise hem tütsülük hem de dekoratif bir süs eşyası olarak kullanılabilir. Üretiminde kullanılan seramik özel işlemlerden geçirilerek çok daha sert hale getirilmiştir. Bereket getirdiğine inanılan fil figürlü tütsülükler dışında, baykuş, ejderha, kedi ve baykuş desenli çeşitlerimize göz atmak için ürün görsellerine tıklamanız yeterli olacaktır. 
 
Dekoratif Nazar Boncukları 
 
Profesyonel boyama tekniklerinin uygulandığı füzyon nazar boncuğu seçenekleri orijinal ürün garantisiyle alıcılara sunuluyor. Salon, oturma odası ve diğer yaşam alanlarında otantik aksesuarlarla birlikte uyum içerisinde kullanılabilir. Nazardan koruduğuna ve kötü enerjiyi uzaklaştırdığına inanılan bu nazar boncukları ofis dekorasyonlarının da vazgeçilmez bir parçası. Detaylarıyla öne çıkan nazar boncuğu seçeneklerimiz el işçiliğiyle de fark yaratıyor. Beğenilen ürünler önce favorilere sonra sepete eklenerek sipariş oluşturulabilir. Hafta içi ve cumartesi saat 14.00'a kadar tamamlanan siparişler aynı gün içerisinde kargoya veriliyor. 
 
Nazar Boncuklarında Alternatif Seçenekler 
 
Her üründe olduğu gibi nazar boncuklarında da onlarca farklı seçeneği uygun fiyatlarla sunmaya devam ediyoruz. Altın yaldız, fil, baykuş ve tavus kuşu motiflerini bünyesinde barındıran yeni modellerimize de göz atabilirsiniz. Mavi camı gerçek, sicim askısı orijinal ve dayanıklı olan nazar boncukları uzun ömürlü kullanımlar için idealdir. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

buttons=(Kabul Et !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
To Top
Bumerang - Yazarkafe