Yengeç Burcu ve Özellikleri Nelerdir

0
Yengeç Burcu ve Özellikleri Nelerdir

Yengeç Burcu grubu su olan bir burç gurubudur.

Yengeç burcu yönetici gezegeni: Aydır. Bu nedenle yengeç burçları her zaman için duyguları ile karar verir. Ay gerilemelerinde, ay tutulmalarında direkt olarak etkilenebilen burç olma özelliği ile bilinmektedir.

Şanslı günü ve şanslı sayısı: Şanslı günü pazartesi ve şanslı rakamı ise 2 dir. Yengeç burcunun hayatı ile ilgili bir karar vermesi anında özellikle ayın 2. Günü veya pazartesi günleri harekete geçmesi beklenir. Eğer bu şanslı ve uğurlu zaman diliminde harekete geçiyor ise yapacağı işler her zaman uzun ömürlü bir başlangıca kapılarını aralayacaktır.

Şanslı Renkleri: Gümüş rengi, eflatun rengi ve gri renktir. Yengeç burçlarının önemli günlerde bu renkler ile bir kıyafet giymesi ya da üzerinde bu renkten bir aksesuar bulundurması onlar için şanslı bir an haline gelecektir. Özellikle aşk ilişkilerinde, ilk buluşmada, iş toplantısında yani ona özel gelebilecek bir an içinde bu renkleri üzerinde bulundurması tavsiye edilir.

Yengeç burcunun uğurlu taşı: İncidir. İnci bir bileklik, inci kolye, küpe ya da inci bulunan kemer gibi aksesuarlar ile birlikte kendi kombinlerini tamamladıkları zaman her zaman önemli görüşmelerinde bu uğurlu taştan yararlanabilirler. İş görüşmesi, aşk görüşmesi, önemli görülen bir toplantı gibi imkânlar ile birlikte yengeç burcunun her zaman için uğurlu taşından yararlanması onun için ideal olacaktır.

Yengeç burcunun uğurlu metali de gümüştür. Özellikle inci kullanmak istemeyen yengeç erkekleri üzerinde gümüş bir aksesuar bulundurduğunda bu onlara yüksek oranda şans sağlayacaktır. Sağlık konusunda, iş görüşmesi, aşk hayatı vb. her türlü gelişimsel süreçte uğurlu taştan ya da uğurlu metalden yararlanılması uygun hale gelebilir.

Yengeç burcunun karşıt burcu: Oğlak burcudur. Oğlak burcu ile hiçbir zaman anlaşamaz. Bu nedenle yengeç ile oğlak arasında hiçbir zaman güçlü bir aşk doğmaz. Gönül ilişkilerinde burç özelliklerini dikkate alarak seçim yapan yengeç burcu hayatındaki aşkı ve mutluluğu bulacaktır.

Yengeç Burcu Şehirleri: Yengeç burcunda şehir konusunda hassasiyet söz konusudur. İstanbul onların şehridir. Yurt dışında Amsterdam, Milano, Stokholm ve Manchester a giderlerse İstanbul etkisini görürler. Bu şehirlerden herhangi birine bir kez dahi gitmeleri onları burada yaşama isteği konusunda kamçılayacaktır. Bu burcun aşık olmak istedikleri ve ömürlerinin devamını bu alanda yaşamak istedikleri şehirler arasındadır.

Yengeç Burcunun Uğurlu Çiçekleri

Beyaz gül, nilüfer çiçeği ya da zambak çiçeği yengeç burcunun uğurlu çiçekleri arasında sayılabilir. Bu üç çiçeğin de farklı türlerini taze şekli ile canlı çiçek olarak evlerinde bulundurmaları onlara uğur getirmektedir. Özellikle yengeç burçları evlerinin ya da iş yerlerinin yanına zambak ağacı dikerlerse pozitif olumlamalar ile birlikte hayatlarında güzel başlangıçlar yapmak için bu çiçeğin olumlamasını kullanabilirler.

Yengeç Burcunun Genel Özellikleri

Yengeç burçları aşırı hassas şekilde ilerlemektedirler. Duygusal olmaları ve narin yapıda olmaları onları derinlere dalma konusunda aktifleştirir.

Yengeç burçları ya da ay burcu yengeç olan kişilerin tamamı duygusallık barındıran kişilerdir. Kadın ya da erkek fark etmeksizin bu burcun içinde büyük bir duygu deryası vardır. En güzel anlarda bile hüzünlenebilme yapısı içindedirler.

Yengeç Burcu Karakter Özellikleri

Yengeç burcunun ana karakterinde his vardır. Hissetmeyi severler. Bu nedenle duygularını da en uç noktada yaşarlar.

Yengeç burçlarının sorumlulukları gelişmiş yapıdadır. Sorumluluk sahibi olmaları onları iyi bir aile babası ya da iyi bir aile annesi yapar.

Ayrıntıya boğulmayı severler. Yaptığı her işi mükemmel seviyede tamamlamak isterler. Bu nedenle de bu özellikleri onların iş hayatında yavaş olarak algılanmasına neden olmaktadır. Dışarıdan ağır iş yapar ve uyuşuk olarak görünmektedir. Ancak işin aslı öyle değildir. Onlar kendilerine verilen işin en ideal şekilde ve en mükemmel şekilde teslimini yapabilmek için uğraşırlar.

Yengeç burçları aşırı hassas yapıdadır. Alıngandırlar. Bir kişiye zarar veririm düşüncesi ile ona açılamaz. Çekingendirler. Aynı hassasiyeti başkalarından da beklediği için bu da onların kırılmalarına neden olur. Hassas olmayan yapıları ile insanların yengecin hassas dünyasını yıkması kaçınılmaz olur. Hayal kırıklığına çabuk uğrarlar. İçine atmaktan he seferinde ürtiker, kurdeşen, sedef, vitiligo gibi deri ve cilt hastalıkların ayaklanma oranı yüksektir. Başkalarını düşünmekten kendi hayatlarını yaşayamaz duruma gelmeleri onların hayatını olumsuz yönde etkilemektedir.

Arkadaş canlısıdır. Varsa yoksa arkadaşlarıdır. Arkadaş yengeç burcu için oldukça önemlidir. Başkası ne der diye düşünür, arkadaşları için yaşar, kendi hariç herkesi hayatında başrole koyabilir. Bu nedenle de kendini her zaman ihmal eder.

Yengeç Burcu Fiziksel Özellikleri

Yengeç burcu insanı genellikle orta boylu ya d uzun boyludur. Bu burç kısa boylu olmaz.

Yengeç burcu kadınları çoğunlukla mavi gözlü olur. Erkekler ise ela gözlü ya da kahverengi gözlü olurlar.

Yengeç burcunun atletik bir yapısı vardır. Dış görünüşe çok önem verirler. Hem kendi bedenleri için hem de kıyafetlerini üzerinde taşıyabilecek durumda olmak adına dış görünüş onlar için son derece önemlidir.

Kaliteden anlayan tavırları onların fiziksel özelliklerine de yansımıştır. Yüzme, jimnastik, boks vb. sporlar ile uğraşmaları onların fiziklerini geliştirmek adına çalışma yaptığını da gözler önüne serer. Görüntü ve başkası tarafından her hali ile beğenilmek yengeç burcu için önemlidir. Özellikle yengeç burcu erkeği kaliteli giyim, vücudunu sağlıklı şekilde bir tarza sokmak adına fiziksel görünüşü için dahi olsa kaçınmadan para harcayabilir. Yengeç burcu erkekleri için bir kızın onu beğenmesi, sevgilisi ya da eşinin gözüne girebilmek uğruna her türlü fiziksel aktivite ile uğraşmak mübah olabilir.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

buttons=(Kabul Et !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
To Top
Bumerang - Yazarkafe