Baskılı erkek gömlek adresi: Voltaj

0
Baskılı erkek gömlek adresi: Voltaj

Erkek giyimin vazgeçilmez kıyafetlerinden biri de kuşkusuz gömleklerdir. Gömlekler, başlangıçta sadece şık olmanın, çalışma hayatı ya da resmi ortamlarda giyilen bir kıyafet olmanın çerçevesi içindeyken, daha sonraki süreçlerde bu kalıbı yıkarak günlük hayatın içine dahil oldu. Şimdilerdeyse vazgeçilmeyen en özel kıyafet seçeneği olarak varlığını sürdürüyor.

Gömlek Seçiminde Nelere Dikkat Etmelisiniz?


Gömlek, bazen şık, bazen rahat, bazense spor çizgide tasarlanan ve kıyafet tarzına göre tercihler yapılan, özenli ve tarz kıyafetlerdir. Ancak her kıyafet parçasında olduğu gibi gömlek tercihinde bulunurken de bazı kriterleri baz almalısınız. Peki gömlek seçimi sırasında dikkat etmeniz gereken unsurlar nelerdir?

Öncelikle tarzınızı belirleyin. Şık klasik bir gömlek mi tercihiniz yoksa daha rahat bir çizgide tasarlanan, dinamik bir tarz mı arıyorsunuz? Tarzınızı karşılayan seçiminizden sonra, düşünmeniz gereken vücut ölçülerinizdir. Vücudunuzu ve rahatsız olduğunuz bölgelerinizi düşünerek tercih yapmalısınız. Seçtiğiniz gömlek kusur kapatsın diye çok bol tercih etmeniz hata olacaktır. Bir gömlek çok bol olmaması gerektiği gibi hareket özgürlüğünü kısıtlayacak ya da üzerinize yapışacak darlıkta da olmamalı.

Tercih edeceğiniz gömlek hareket imkânını kısıtlanmadan, üzerinize oturan bir ölçüde olmalıdır. Gömleğin omuz kısımları sizin omzunuzla birebir örtüşmeli yani omuzlar tam oturmalıdır. Gömleğin üzerinize tam oturmasının yanında, yaka detayı da dikkat edilmesi gereken, önemli noktalardandır. Eğer biraz yarı geniş yaka gömlek seçerseniz, gömleğinizi hemen her tarzla kombinleyebilirsiniz.
Eğer uzun kollu gömlek seçiyorsanız gömlek kol boyunun tam bilekte bitmesine özen gösterin. Aksi halde tarzınızı ifade edemediğiniz gibi hoş bir görünüm de elde edemeyeceksiniz. Gömlek seçiminde dikkat etmeniz gereken bir diğer unsur ise, gömleğin üretildiği kumaş kalitesi...

Spor tarz gömlekler için keten, kot; klasik ve şık tarz gömlekler için ipek ve saten kumaşları tercih edebilirsiniz. Bunların yanı sıra gömleklerde de diğer kıyafetlerde olduğu gibi pamuk kumaş tercih etmek çok doğru bir tercih olacaktır. Pamuğun nemi emen özelliği ile vücut ısısını dengede tutuyor olması her mevsim kullanabileceğiniz bir imkân sağlıyor.

Baskılı erkek gömlek adresi: Voltaj

Düz Gömleklerden Daha Çok Tercih Edilen Desenli Gömleklerle Fark Yaratın


Genellikle tek renk ve desensiz gömleklerle beraber, kiloyu saklayan ince çizgili gömlekler tercih eden erkekler, değişen zevkler ve klasik algıların yıkılmasıyla beraber, şimdilerde daha çok desenli ve renki gömlekleri tercih ediyorlar. Özellikle genç erkekler arasında çok sık tercih edilen bu tarz gömlekler, slim fit kesim ve dinamik bir tasarımla cezbedici birer kıyafete dönüşüyor.

Sizlerde klasik algıyı yıkmak, canlı ve dinamik gömleklerle tarzınızı yansıtmak istiyorsanız https://www.voltaj.com.tr/'nin desenli erkek gömlekleriyle mutlaka tanışmalısınız.

Tarzınıza Hitap Eden Desenli Gömlekleri İle Voltaj Giyim Harika Kombinler İçin Sizleri Bekliyor


Voltaj, pek çok kıyafet tarzında olduğu gibi gömlek koleksiyonlarında da aradığınız kriterlere yanıt veren birbirinden tarz gömleklerle sizleri bekliyor. Gömleklerde desen kullanımı ile farklı tarzlara yelken açan Voltaj, erkek gömlek desenli olarak tasarladığı bu gömlek koleksiyonları ile daha enerjik ve daha tarz görünmenize yardımcı olacaktır.

Voltaj'ın desenli erkek gömlek koleksiyonu içerisinde yer alan kırmızı mavi desenli silimfit gömlek,  hem açık renk keten pantolonlarla hem de şort üzerinde rahatlıkla kombinlenebilecek seçeneklerinden biridir. Yakası düğmeli, uzun kollu olan bu gömlek %100 pamuktan üretildiğinden oldukça sağlıklı ve konforlu bir kullanım imkânı sağlar.

Tercih edebileceğiniz diğer bir seçenek ise Kare desenli v nakışlı pamuuklu mavi slimfit gömlek, oldukça şık bir tasarım olarak karşınıza çıkmaktadır. S bedenden XXL bedene kadar aradığınız ölçülere göre tercih yapabileceğiniz bu gömlek, slimfit kesim ve %100 pamukla üretilmiştir.

Desenli gömlekler içerisinde en çok tercih edilen modellerinden biri de çiçek desenli olanlardır. Çiçek desenli erkek gömlek modellerinde gri ve bordo gibi farklı renklerin ahengi hoş bir tasarım oluşturmaktadır. Çiçek desenli slimfit gri gömlek modelinde, kırmızı, sarı, gri ve siyah renkler bir arada kullanılmıştır. Kalıbı, farklı renklerin biraraya getirilmesiyle yakalanan uyumu sayesinde pek çok renk pantolonla ya da şortla kombinlenen bu model en çok tercih edilen modellerden biri.

Siz de farklı tarzda, renklerin birlikteliğinin mükemmel bir ahenkle harmanlandığı gömleklerle tanışmak istiyorsanız mutlaka Voltaj'ı ziyaret etmelisiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

buttons=(Kabul Et !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
To Top
Bumerang - Yazarkafe