Paşa Mobilya Marka Değişikliği

0
Yıllardır instagram ve facebook sayfaları ile milyonlara ulaşan kaliteli ve güvenilir mobilya satışının adresi Paşa Mobilya marka değişikliği yararak müşterilerine Fırat Mobilya adı ile hizmet vermeye başladı.

Paşa Mobilya Marka Değişikliği

Fırat Mobilya, Paşa Mobilya'nın mobilya sektöründeki deneyimi ve bilgi birikimini kaliteli ve geniş ürün modelleri ile günümüze taşıyor. Fırat Mobilya eşsiz, kullanışlı ve kaliteli mobilya gruplarını ve ürünlerini pek çok insanla buluştururken aynı zamanda müşterilerine bütçe dostu fiyatlar sunuyor. Pek çok seçeneği uygun fiyatlarla satın alma imkanını verirken, senetle mobilya satışı da yapıyor.

Fırat Mobilya Hizmet Kapsamı

Mobilya sektöründe 1990'lı yıllardan bu yana kaliteden ödün vermeyen Fırat Mobilya, ürün ve ürün modelleri konusunda sahip olduğu seçenek çeşitliliği ile müşterileri kendisine çekmeye devam ediyor. Hizmetlerini hız kesmeden uzman kadrosu eşliğinde sürdüren Fırat Mobilya, çağımızın trendi ve yeni moda akımlarından etkilenen mobilya modelleri ve tasarımları ile mobilya almayı düşünenler tarafından büyük bir beğeni ve ilgi ile takip ediliyor. Modern mobilyalar yanında klasik ve tarihi mobilya tarzlarına da ürün kategorilerinde yer açıyor. Böylece her zevke hitap edebilmeyi başarıyor.

Ahşap panel mobilya ürünleri ve döşemeli mobilya eşya gruplarında oldukça beğenilen mobilya ürün seçenekleri ile ön planda. Birçok özgün mobilya ürünlerini Fırat Mobilya'da bulabilmek ve senetle mobilya satın alabilmek mümkün. İskelet havuzlama tekniği ve kaliteli kumaşların bütünlüğü diğer mobilya firmalarının ürünlerinden Fırat mobilya ürün grubunu ayıran önemli ve dikkat çekici bir özellik.

Fırat Mobilya Ürün Kategorileri

Fırat Mobilya tarafından satışa sunulan ve internet sitesi üzerinden de kolaylıkla erişim sağlayarak inceleyebileceğiniz mobilya kategorileri: Oturma grupları, köşe takımları, yatak odası takımları, yemek odası takımları, baza-yatak-başlık setleri, duvar üniteleri, fortmanto, masa-sandalye takımları, ranza, tek karyola, sehpalar ve tek gardolaplar olarak sıralanıyor. Bu ürün kategorilerine müşterilerin ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda yenileri de eklenebiliyor. Ürün kategorilerinde her yaştan her kesimden insanın talep ve ihtiyaçlarına uygun ürünler ve modelleri bulunuyor.

Fırat Mobilya Hizmet Anlayışı

Fırat Mobilya kullanışlı, uzun ömürlü, kaliteli ve sağlıklı mobilya ürünlerini müşterilerine sunarken müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı amaçlıyor. Fırat Mobilya, internet sitesi üzerinden de milyonlara kolaylıkla ulaşarak ürün gruplarının tanıtımını en iyi şekilde yapıyor. Böylece teknoloji ile barışık ve teknolojiyi yakından takip eden bir firma olarak yoluna devam ediyor. Sektörde öncü olmayı hedefleyen firma, üretim becerisi ve profesyonel çalışanları ile örnek gösterilen firmalar arasında.

Ticari bakımdan en ekonomik fiyat seçenekleri, Fırat Mobilya'nın hizmet anlayışının bir parçası. Peşin olarak mobilya satın alamayacak müşterilerini de düşünen firma, senetle mobilya satışı yaparak müşterilerini memnun ediyor. Böylece diğer mobilya firmalarından farklı olarak Fırat Mobilya'nın kaliteli ve farklı güzellikteki mobilyalarına senetle mobilya sistemi ile sahip olma şansınız var. Mobilya almayı düşünenler Fırat Mobilya'nın sitesini mutlaka ziyaret etmeden karar vermemeli.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Kadınca Kafe sizin için kuruldu, lütfen her türlü fikir ve eleştirinizi bize gönderiniz. Teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

buttons=(Kabul Et !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
To Top
Bumerang - Yazarkafe